BAŞKAN BAYDAR´DAN 16. YIL MESAJI

BAŞKAN BAYDAR´DAN 16. YIL MESAJI

AK Parti Ardahan İl Başkanı....

    AK Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar AK Partinin 16. Kuruluş yıl dönümü münasebetiyle mesaj yayınladı.

     Baydar mesajında "Yunus Emre´nin tabiriyle ?Yaratılanı severiz Yaradan´dan ötürü? mantığıyla hareket eden Ak Partinin kuruluşunun 16. Yıl dönümünü Kutlarım..
     Kurucu Genel Başkanımız Ve Cumhur Başkanmız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan partimiz Türk demokrasi tarihinde çok önemli bir dönemin başlangıcı olmuştur. Ak Parti, parti içi demokrasi, millet iradesine saygı, siyasi ahlak ve erdem anlamında Türk siyasi hayatına çok önemli katkılar sağlamıştır. Aziz milletimizin teveccühü ve büyük desteği ile doğan ve büyüyen AK Parti, milletimizin vicdanının sesidir. Partimizin yolu diyaloğun, saygı ile her sorunu müzakere edebilmenin, demokrasi içinde her sese kulak vermenin yoludur. AK Parti´nin gündemi her zaman milletten yana ve hizmetten yana olmuştur. Her zaman düşüncemiz Türkiye´de taş üstüne taş koymak, milletimizin ihtiyaçlarını daha sağlıklı zeminlerde görebilmektir. İktidara geldiğimiz günden itibaren sosyal devlet olmanın gereği olarak birçok önemli politika hayata geçirilmiş olup, bugün 2023´ü hedefleyen ve dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olma gayreti içerisinde olan bir Türkiye tablosu var.
    AK Parti, milletin partisi olma yolundan hiç bir zaman ayrılmadan aynı sevda ve kararlılıkla aziz milletimize hizmet etmeyi sürdürecektir. Bu çerçevede başta, Genel Başkanımız ve Cumhur Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ ın liderliğinde, hizmette ve başarıda sınır tanımayan bir anlayış içerisinde ak kadrolarıyla ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan, başarıdan başarıya koşan partimizin tüm değerli mensuplarını selamlar, bu yolda hayatını kaybetmiş Davası işin Ülkesinin büyümesi, gelişmesi için canını vererek şehit olan kardeşlerimize Allah´tan rahmet dilerim. Bu duygu ve düşüncelerle partimizin 16. kuruluş yıl dönümünün ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını temenni eder, milletimize huzur, refah ve güven dolu bir gelecek dilerim.