10 BİN FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU

10 BİN FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan`ın...

   Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan`ın eşi Emine Erdoğan Hanımefendinin öncülüğünde başlatılan `Gönül Elçileri Bereket Ormanları` projesi kapsamında Ardahan'da 10 bin fidan toprakla buluşturuldu. 
   Merkeze bağlı Çamlıçatak Köyü mevkiinde yapılan ağaç dikme etkinliğine Vali Ahmet Deniz ile eşi Olcay Deniz, Vali Yardımcıları Deniz Pişkin, Muharrem Coşgun, Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Yeşilöz, İl Emniyet Müdürü Selami Hüner, kurum müdürleri ve eşleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 
  Gönül Elçileri projesi ile 10 bin fidan diktiklerini belirten Vali Ahmet Deniz, "Sayın Cumhurbaşkanımızın saygıdeğer eşleri Emine Erdoğan hanımefendinin başlatmış olduğu Gönül elçileri projesi ile bugün 10 bin fidanı toprakla buluşturduk. Ardahan'da planladığımız ağaç dikim hedefimiz 3 milyondur. Ardahan ilimiz, doğası tabiatıyla muhteşem bir yerdir. Biz Ardahan'ın ormanlar ile daha güzelleşmesini istiyoruz. Geleceğe bırakacağımız en güzel miras bugün diktiğimiz fidanlar olacaktır. Ardahan'da soğuk ve yağışlı hava şartları nedeniyle fidanlarımızı ancak bugün toprakla buluşturduk. Güneşli ve neşeli bir günde fidanlarımıza ilk suyu verdik. Hayırlı olsun" dedi.
  Konuşmaların ardından oluşturulan Bereket Ormanı`na ilk fidanları Vali Deniz ile eşi Olcay Deniz toprakla buluşturdu ve suladı. Program kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan`ın anısına da birer fidan dikildi. Fidanların dikilmesinin ardından Vali Ahmet Deniz, etkinliğe katılan öğrenciler, kurum müdürleri, orman işçileri ve vatandaşlarla birlikte davul-zurna eşliğinde halay çekti.

   Etkinlik sonunda Vali Deniz ve eşi Olcay Deniz, katılımcılarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.