www.cildirgoyce.com

500 OTOMOBİLLİK KONVOYLA TERÖRÜ LANETLEDİLER

500 OTOMOBİLLİK KONVOYLA TERÖRÜ LANETLEDİLER

Ardahanda teröre araçlı tepk

        Ardahan´da, sosyal medya üzerinden iletişim kurarak toplananlar, 500 otomobille kent merkezinde tur atarak terörü lanetledi

         Sosyal medya üzerinden sözleşen Ardahanlılar, bugün saat 17.00´de otogar önüne otomobilleriyle geldi. Türk bayraklarıyla donattıkları 500 otomobille tur atan göstericiler teröre tepki gösterdi. Vatandaşlar ile esnafın da destek verdiği konvoy, Milli Egemenlik parkında son buldu.

          Şehitler için okunan Fatiha´nın ardından göstericiler adına konuşan Ercan Ürker, şunları söyledi: "Türkiye son 3 haftadır hemen her gün yeni bir terör saldırısıyla güne uyanıyor. Memleket evlatları hain pusularda, kalleş tuzaklarda can veriyor. Anaların gözünden yaş, babaların yüreğinden hüzün, çocukların yüzünden acı eksik olmuyor. Elleri kınalanarak gönderilen yiğitler al bayrağa sarılarak dönüyor. Şehitlerimizin acısı milletimizin yüreğine adeta bir kor olup düşüyor. Terörü bir yöntem olarak benimseyenlerin asla başarıya ulaşamayacağı tüm dünyaya ilan edilmelidir. Türk milletinin varlığına ve birliğine kast eden her türlü fitnenin başı ezilmelidir. Vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için görev yaparken şehit düşen asker, polis ve vatandaşlarımıza Yüce Allah´tan rahmet, kederli ailelerine sabırlar diliyoruz. Türk milletinin başı sağ olsun."