AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ KAYITLARI

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ KAYITLARI

Açık Öğretim Lisesi 2011 - 2012 Eğitim Öğretim Yılı II. Dönem Yeni Kayıt başvuruları 23- 31 ocak tarihleri arasında yapılacak

 

            Açık Öğretim Lisesi 2011 - 2012 Eğitim Öğretim Yılı II. Dönem Yeni Kayıt başvuruları 23- 31 ocak tarihleri arasında yapılacak. 23-31 ocak tarihleri arasında kayıt yaptıramayanlarda mazeretli olarak kayıtlarını 01-03 şubat tarihleri arasında yaptırabilecekler. Mazeretleri nedeniyle normal kayıt döneminde kaydını yaptıramayan öğrencilerden mazeretini  il ve ilçelerde Bulunan Genel Liseler ile Milli Eğitim Müdürlüklerince  görevlendirilen Anadolu Liselerine bildiren öğrencilerin kayıtları alınacaktır.

 

            Açık Öğretim Lisesine yeni kayıt yaptıracak öğrenci adayları her yıl belirlenen yeni kayıt katılım bedelini yatırmak zorundadır. 2012 yılı için yeni kayıt katılım bedeli olarak belirlenen 25 tldir. Bu paranın 20 TL.'sini Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası veya Halk Bankasının herhangi bir şubesine T.C. Kimlik numaralarını bildirerek Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü hesabına yatıracaklardır. 5 TL.'sini ise kaydını yaptıracağı, Genel Lise Müdürlüğü ile Anadolu Lisesi Müdürlüğü okul aile birliğinin vereceği banka hesap numarasına  veya söz konusu okulların okul müdürlüğü görevlisine okul aile birliğinin dekontu karşılığında  teslim edeceklerdir.

 

          Açık Öğretim Lisesi katılım bedelini ilgili bankaya yatıranların katılım bedelini yatırdığına dair bilgiler sistem üzerinden görünmektedir. Katılım bedelini yatırmayan, eksik yatıran veya yanlış yatıranların kayıtları sistem tarafından yapılmamaktadır.