www.cildirgoyce.com

AK GENÇLİK ARDAHAN´A ÇIKARMA YAPTI

AK GENÇLİK ARDAHAN´A ÇIKARMA YAPTI

AK Parti Çıldır...

     AK Parti Çıldır Gençlik Kolları, AK Parti Ardahan İl Başkanlığını ve Ardahan Yalnızçam Kayak Tesislerini ziyaret etti.

    AK Parti Çıldır İlçe Başkanı ve AK Parti Çıldır Gençlik Kolları Ardahan´da AK Parti Ardahan İl Başkanlığını ziyaret ederek, İl Yönetim Kurulu toplantısına katıldılar ve AK Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar ile görüştüler.

   Sıcak bir ortamda geçen ziyaretten son derece memnun olduğunu dile getiren AK Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar ? Çıldır Gençlik Kollarımızın ziyareti bizleri çok sevindirdi. Son derece aktif ve yürekten çalışıyorlar. Memleketimizin ve partimizin böyle gençlere ihtiyacı var. Allah hepsinden razı olsun. Onları böyle aktif görmek bizleri gurulandırıyor ve ümitlendiriyor. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan her fırsatta gençlerin bu partinin gerçek sahipleri olduğunu dile getiriyor. Çıldır Gençlik Kollarımızı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun ?dedi.

    AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural´da İl Başkanı Yunus Baydar´a vermiş olduğu destek ve güzel temennilerinden dolayı teşekkür ederek ? AK Parti ailesi olarak büyük bir dayanışma içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İl Başkanım Yunus Baydar´ın ilçe teşkilatımıza çok büyük desteği her zaman olmuştur. Bizler Reisin izinde güçlü Türkiye hedefinde çalışmalarımızı kendi çapımızda ilçe teşkilatımız, gençlik kollarımız ve kadın kollarımızla birlikte büyük bir şevkle sürdürüyoruz. İnşallah çalışmalarımızın karşılığını önümüzdeki seçimlerde bir kez daha alacağız. Bzileri makamında kabul eden ve her daim bir başkandan öte abilik eden başkanım sayın Yunus Baydar´a teşekkür şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum? dedi.

     AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural ve AK Parti Çıldır Gençlik Kolları Başkan Yunus Baydar´ı ziyaretin ardından Ardahan´da bulunan Yalnızçam Kayak Tesislerine geçerek  tesisi gezip, yeni yapılan telesiyeje bindiler.

/resimler/2018-2/18/1217230846062.jpg

/resimler/2018-2/18/1217343033715.jpg