AK PARTİ ARDAHAN HEYETİ ANKARA´YA ÇIKARMA YAPTI

AK PARTİ ARDAHAN HEYETİ ANKARA´YA ÇIKARMA YAPTI

Ak Parti Ardahan...

      Ak Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar,  Belediye Başkanı Faruk Köksoy,  ve Ak Parti milletvekili Orhan Atalay, Ankara´da bakanlara Ardahan´ın sorunları anlattı. 

      Ak Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar, Belediye Başkanı Faruk Köksoy ve AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve Ulaştırma ve Denizcilik Bakanı Ahmet Arslan´ı ile bir araya gelerek Ardahan´a yaptıkları ve yapacakları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, Ardahan´ın sorunlarını anlatıldı. 

     Baydar ve Köksoy, Çevre ve Şehircilik Bakanı ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanına yeni görevlerinde hayırlı olsun temennisinde bulundu. AK Parti Ardahan heyeti, "Bakanlarımızla görüşmelerimiz olumlu ve samimiyet içinde geçerek Ardahan´a yapılabilecek en doğru yatırımları ve Projelerimizi anlatarak Bakanlarımızı Ardahan´a davet ettik. Davetimizi kabul edip en kısa zamanda Ardahan´a geleceklerini belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba teşekkür ediyoruz" dediler.

   Ardahan Milletvekili Orhan Atalay,  Bakanlarımıza ilimizin sorunlarını aktarıp çözüm imkanlarını konuştuk. Değerli bakanlarımıza gösterdikleri samimi ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz dedi.