www.cildirgoyce.com

AK PARTİ BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

AK PARTİ BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Ardahan...

    AK Parti Ardahan İl Başkanı Hakan Aydın, kentte görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Aydın, ?Arkamızdan konuşulanları kulak ardı ediyoruz. Yolumuz Reis´in yoludur. Bu yolda bizimle olan herkes misafirimizdir? dedi.

    Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin ardından il başkanlığı görevini devir alan Aydın, tanışma amacıyla ilde ki gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi.

    Gazetecilerle sohbet edip, tanışma fırsatı bulan Aydın, basının dördüncü kuvvet olduğuna işaret ederek, basın mensuplarıyla birlikte Ardahan´ın çıkarları doğrultusunda görev yapacaklarını ve bu görevi yürütürken basınla sıkı diyalog halinde olacaklarını söyledi.

    Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Merkez İlçe Başkanı Fırat Avşar ve parti yöneticilerinin de eşlik  ettiği kahvaltıda konuşan Aydın, ?AK Parti teşkilatı olarak bizim yolumuz birdir, bu yol Reis´in yoludur? diyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın önderliğinde halka ve hakka hizmet etme gayretinde olduklarını söyledi.

    Aydın daha sonra şunları konuştu: ?Her ne kadar yeni bir teşkilat olsak da, uyumlu bir ekibiz. Dışarıda neler konuşuluyor, buna bakmıyoruz. Hepsini kulak ardı ediyoruz. Çünkü bizim yolumuz tektir. Yolumuz Reis´in yoludur. Allah´ın izni ile bu yolda bizimle beraber yürüyen herkes misafirimizdir, omuzumuzun üzerinde taşıdığımız kişilerdir. Bizim vizyonumuz da, misyonumuz da bellidir. Bu bağlamda tabi bir başarı var ortada ama biz inşallah daha fazla başarılı olmaya, ivmemizi daha üstlere çıkarmaya gayret ediyoruz. Allah´ın izni ile bunu hep beraber başaracağız. Teşkilat olarak üzerimize düşen her görevi laikiyle yerine getireceğiz.?

     Belediye Başkanı Faruk Köksoy da, ?Bu toplantıyı organize eden İl Başkanımıza, teşkilatımıza ve katılan basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Gerçekten amacına uygun bir toplantı oldu. Değerli arkadaşlar, Ardahan´da 1 ve 2 Eylül tarihlerinde Kültür ve Bal Festivalimiz var. Bu yıl festivali, biraz daha amacına uygun hale getirmek için çok sayıda tarafla istişare ederek Ardahan Kalesi´nde yapma kararı aldık. Önceki festivallerimizde mangal dumanının yarattığı kirlilik ve adı bal ve kültür olan festivalde balın, kültürün geri planda kaldığı yönünde ciddi eleştiriler alıyorduk. Bizi dışarıya tanıtacak olan kişilerin bu eleştirileri bizimde düşüncelerimize destek oldu ve Tarihi Ardahan Kalesi´nde yapma kararı aldık. Burada tarih ve kültür ile birlikte adı bal olan festivale yakışır şekilde patentli balımızı ve diğer yöresel değerlerimizi daha iyi şekilde tanıtmayı hedefliyoruz. Festivalimizde hem balımızı, kaşar peynirimizi tanıtacağız, hem de yerel değerlerimiz olan, Posof´tan deve oyunu, Bağdeşen´den şişman oyunu, Damal´dan semah gösterisi, Ardahan´ın yerel folkloru, aşıklarımız, Borçalı´dan sanatçılarımızı,Ardahan´dan yerel sanatçılarımızı, Anadolu´muzun türkülerini tanıtacağız. Dolu dolu bir program hazırladık ve coğrafi işaret patentli balımızı konu edinen bir de panelimiz olacak. Ben tüm halkımızı şimdiden 1-2 Eylül´de düzenleyeceğimiz bu festivalimize davet ediyorum? şeklinde konuştu.