AK PARTİ´YE REKOR BAŞVURU

AK PARTİ´YE REKOR BAŞVURU

ARDAHAN´da AK Parti

       ARDAHAN´da  AK Parti İl Genel Meclisi üyeliği aday adaylığına 19, Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı  için 50   kişinin başvurduğu öğrenildi. 

     AK Pari Ardahan İl Başkanı Hakan Aydın  il belediye başkanı adaylığı sürecinin tamamlandığını, ancak ilçe ve beldeler ile ilgili belediye başkan adaylığı süreci konusunda çalışmaların sürdüğünü söyledi.

      Kurulduğu günden itibaren katıldığı tüm seçimlerden zaferle çıkan AK Parti´nin 31 Mart 2019 yerel seçimlerinden de rekor oyla yine birinci parti olarak çıkacağını ifade eden İl Başkanı Aydın, güçlü bir yönetim oluşturmak için başkan adayları kadar birlikte görev yapacağı meclislerin de büyük önem taşıdığını vurguladı.

      Partilerine gösterilen teveccühün adaylık başvurularında da kendini gösterdiğini belirten AK parti İl başkanı Hakan Aydın " Partimize aday adaylığına rağbeti siyasi zenginliğimiz olarak görüyoruz. Parti içi değerlendirme, temayüllerin ardından belediye başkan, il genel ve meclis üyesi aday adaylarımazla  sahadayız. Kurulduğu günden itibaren katıldığı tüm seçimlerden zaferle çıkan AK Partimizi 31 Mart 2019 yerel seçimlerinden de rekor oyla yine birinci parti olarak çıkaracağız. Tüm adaylarımıza hayırlı olsun "dedi.