AK GENÇLİK SEÇİME HAZIR

AK GENÇLİK SEÇİME HAZIR

AK Parti Çıldır Gençlik Kolları...

    AK Parti Çıldır Gençlik Kolları yaklaşan Genel seçimler öncesi istişare toplantısı gerçekleştirdi.
Çıldır Gölü kenarında bulunan Çıldır Meslek Yüksek Okulu uygulama tesisinde gerçekleştirilen yemekli toplantıya AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural, AK Parti Çıldır Gençlik Kolları Başkanı Dural Karahan, AK Parti Üniversite sorumlusu Fatma Yılmaz ve çok sayıda AK Parti Gençlik Kolları mensubu katıldı.
Vural " Gençlik Kolları Partimizin Geleceğidir"
   Toplantıda açılış konuşmasına yapan AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural " Başbakanımız ve Genel Başkanımız sayın Ahmet Davutoğlu Ardahan`a geldiğinde göstermiş olduğunuz katılım ve ilçemizi en iyi şekilde temsil etmenizden dolayı teşekkür ederek sözlerime başlamak istiyorum. Görevde bulunduğum bir buçuk yıllık süre zarfında bizden önce sadece prosedürde var olan Gençlik Kollarımızı ve Kadın Kolları Teşkilatımızı aktif hale getirdik. İlçe Başkanlığı Teşkilatı, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları bir vücudun uzuvlarıdır. Birisi eksik olursa o vücut sakat olur ve gerektiği gibi hayatını sürdürmez. Biz göreve geldiğimiz günden sonra sadece prosedürde var olan uzuvları aktif hale getirerek vücudun dinamizmini artırmış olduk. Bir bütün halinde çalışarak partimizi ilçemizde layık olduğu yere omuz omuza taşıyacağımızdan şüphem yoktur."
   Ardahan`da taraflı, tarafsız herkes AK Partinin bir tane vekilinin garanti olduğundan söz ediyor. Ancak biz ne söylüyoruz, yapmış olduğumuz çalışmalar ve göstermiş olduğumuz birliktelikle bunu ikiye çıkarıp partimizi ve ilimizi inşallah iki vekille Ankara`da temsil edeceğiz. Arkadaşlar partimizin ilimizde, ilçemizde yapmış olduğu yatırımlar sonucu yaşanan değişim ve dönüşüm hepimizin malumudur. Bizlere yapılan bu yatırımları halka daha iyi anlatmak düşüyor. Bıkmadan, usanmadan, gece-gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürmeliyiz ki 7 haziran günü de bu süreçten alnımızın akıyla çıkalım. Ben sizlerle birlikte bu süreçten alnımızın akıyla çıkacağımıza yürekten inanıyorum.
Arkadaşlar ilçemizde inşaatı devam eden devasa yatırımlar mevcuttur. Bu büyük projelerde şuan sadece Çıldırlı 300 den fazla kişi çalışmaktadır. Bundan 20 yıl önce herkesin umudunu kesip göç ettiği ilçemiz artık sadece hayvancılığa bağımlı yaşayan bir yer değildir. Üniversitesinden tutun, Aktaş sınır kapısına, BTC demiryolu ve barajlarına kadar hepsinde bizin gençlerimiz çalışmaktadır. Tüm bunlar AK Parti ile hayat bulmuş ve ilçede yükselmiştir. Bizde üzerimize düşen görevi yerine getirip ilçemizin ve çocuklarımızın geleceği için AK davamızın bekası doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bugün burada AK Parti Gençlik Kollarımızın gerçekleştirmiş olduğu toplantıya katılan herkes çok teşekkür ediyor, sözü Gençlik Kolları Başkanıma bırakıyorum" dedi.
Karahan " İlçemizin Geleceği AK Parti"
   AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural`ın konuşmasının ardından sözü alan AK Parti Gençlik Kolları başkanı Dural Karahan " 13 yıldır iktidarda olan partimizin gerek ülkemizde, gerekse ilçemizde yapmış olduğu büyüme ve gelişme bizim ak dava içerisinde olmamızı ve bu dava için mücadele etmemizi gerektirmiştir. Yıllardır sadece birilerinin tekelinde ilçede yürütülen siyaset sadece o kişilerin şahsi menfaatlerine yaramıştır. Ne vatandaşın işine yaramış nede ilçenin gelişmesi ve büyümesi için adımlar atılmıştır. Yılarca küçük olsun, bizim olsun siyaseti yüzünden Ardahan`ın en küçük ilçesi haline getirilen Çıldır bu insanların tekelinden çıkmalıdır ve çok şükürde çıkmıştır. Biz gençler olarak 25 ile 30 yaşlarında insanlarız yapmış olduğumuz birebir konuşmalarda, büyüklerimizden dinlediklerimizde sadece AK Parti döneminde hizmet almışız. Eğer ki bugün gencecik arkadaşlarımız ilçede tamamlanan veya yapımı devam eden bu hizmetlerden yararlanıyorlarsa AK Parti sayesindedir.
   Hepimiz gencecik insanlarız hem doğup büyümüş olduğumuz memleketimizi seviyor hem de gurbete gidip gurbet kahrı çekmek istemiyoruz. Bundan 20 yıl, 30 yıl önce iş sahası bulamayıp mecbur olduğu için memleketinden ayrılan insanlarımız var. Halen daha memleket özlemi çekiyorlar. Çok şükür ki AK Parti ile birlikte ilçemizde açılan iş sahaları ile artık gurbete bağlı yaşamıyoruz. Arkadaşlarımız açılan o iş sahalarında çalışıyor ve evlerine ekmek götürüyorlar. Bir kez daha üstüne basarak söylüyorum bu AK Parti sayesinde olmuştur. İlçemize ve halkımıza AK Parti iktidarı döneminde değer verilmiştir ve verilmeye de devam etmektedir. Partimizin davasına inanan gençler olarak bizde elimizden gelen desteği verecek partimizi 7 haziran günü Çıldır`da büyük bir oyla birinci parti yapacağız. Bugün burada bulunan sayın İlçe Başkanıma ve siz değerli Gençlik Kollarından arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum" dedi.
Yılmaz " Ardahan, Adıyaman Olma Yolunda İlerlemektedir"
   AK Parti Üniversite sorumlusu Fatma Yılmaz " Ben Adıyaman`lıyım. Adıyaman il olduktan sonra sürekli AK Parti iktidarının yanında olmuş ve büyük bir hızla büyümüştür. Bugün Ardahan`da yatırım alarak, bu yolda ilerlemektedir. Ardahan daha çok yatırım almak istiyor ise AK Parti iktidarının yanında yer almalıdır. Bizlerde Ardahan`ın bu konuma ulaşması için büyük bir özverili ile çalışarak destek sunacağız" dedi.
   Toplantı sonrası AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural ve AK Parti Gençlik Kolları Çıldır Meslek Yüksekokulu Uygulama tesisi önünde hatıra fotoğrafı çekildiler.