AK KADINLAR SEVGİ DAĞITTI

AK KADINLAR SEVGİ DAĞITTI

AK Parti Ardahan Kadın Kolları...

     AK Parti Ardahan Kadın Kolları Anneler Günü münasebetiyle Milli Egemenlik Parkında sevginin daha dostça ve arkadaşça olanını ifade eden kırmızı karanfil ve fular dağıttı.

       AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Leyla Kargı, burada yaptığı konuşmada, her anne güçlüdür ve ''Güçlü Anneler Güçlü Türkiye'' demektir.

      Kargı, şu anda Türkiye'nin 81 ilinde "Anneler Günü Yürüyüşü" organize ettiklerini söyleyerek, ''Biz Ak Partililer, 12 yıllık iktidarımızda hep kucaklayıcı olduk, kadınımızı hiçbir ayrım gözetmeden destekledik. Ona hak ettiği kıymeti verdik. Geleneğimizde ne denli ayrıcalıklı olduğunu hiç unutmadık ve unutanlara hatırlattık, bu nedenle her hamlemiz onları daha ileriye götürmenin gayesini taşıdı. Annelerimize en kıymetli varlıkları olan evlatları için daha iyi eğitim Sağlık hizmeti ve güvenli bir ülke verebilmek için durmadan çalıştık. 30 yıl boyunca yüzleri gözyaşlarıyla ıslanmış anneleri teselli etmekten daha fazlasını yapmak istedik. Çözülemez, yapılamaz denilen meselelere eğildik. Bu ülke üzerinde, tarih boyunca kardeşçe yaşamış halklarımıza gelecekte de birlikte yaşama umudu verdik. Çözüm süreci sayesinde, doğulu ve batılı gençlerimiz dağlarda karşı karşıya değil üniversite sıralarında bir araya geldiler. Birbirlerine namluları doğrultmak yerine, omuz omuza bu ülkenin geleceği için çalışmaya, üretmeye başladılar. AK Parti olarak annelerimize verebileceğimiz daha büyük bir hediye olabilir mi? Çünkü biliyorduk ki biz kadınlarımız için bunları yaptıkça bizi en çok onlar anlayacaklar, onlar destekleyecekler. Kurmak istediğimiz güçlü Türkiye hedefimizde bizimle mücadele edecekler."

       Anneler Günü Yürüyüşü'nün 12 yıldır sessiz sedasız sürdüğünü ifade eden Kargı, Yürüyüşün hangi etnik, dini ya da siyasi görüşten olursa olsun her evlada aynı merhametle bakanların, "Türkiye daha iyi olsun da her kavgayı bitirelim" diyen güçlü annelerin yürüyüşü olduğunu kaydetti.