AK PARTİ ÇILDIR TEŞKİLATINDAN İLÇE EMNİYETE ZİYARET

AK PARTİ ÇILDIR TEŞKİLATINDAN İLÇE EMNİYETE ZİYARET

Polis Teşkilatının kuruluşunun....

         Polis Teşkilatının kuruluşunun 170. Yıl dönümü sebebiyle AK Parti Çıldır İlçe Teşkilatı, Çıldır İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret etti.

        AK Parti Çıldır İlçe başkanı Ahmet Rıfat Vural, AK Parti Çıldır İl Genel Meclis üyesi Ethem Özcan, AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Engin Coşkun ve AK Parti İlçe Dış İlişkiler Başkanı Hulusi Çetinkaya, Çıldır Emniyet Amiri Kenan Bıyık ve İlçe Emniyet mensuplarını ziyaret ederek Polis günlerini kutladılar.

     Ziyaret sırasında açıklama yapan AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural Polis Teşkilatımız toplumsal barışımızın, huzur ve güvenliğimizin teminatıdır. Görevini, zor şartlar altında, gece gündüz büyük fedakarlıklarla, vatan ve millet sevgisiyle, bilinçli ve ciddi bir sorumlulukla yerine getirmektedir. Hiç şüphesiz ki emniyet mensuplarımızın görevleri oldukça meşakkatli, bir o kadar da sorumluluğu yüksek ve dikkat isteyen bir meslektir. Bu duygu ve düşüncelerle Türk Polis Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünde şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yad ediyor, halkımızın huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan tüm polislerimizin Polis Günü`nü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

         Çıldır Emniyet Amiri Kenan Bıyık ise AK Parti Çıldır İlçe Teşkilatının kendilerini ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek AK Parti Çıldır İlçe Başkanımız ve teşkilatının ziyaretlerinden dolayı şahsım ve mesai arkadaşlarım adına kendilerine çok teşekkür ediyorum. Çıldır çok küçük ama bir o kadar yüreği büyük insanların yaşadığı bir yer. Bizlerde Emniyet mensupları olarak görevimizi yasalar çerçevesinde, Çıldır halkına yardımcı olmak için sürdürüyoruz. Polis Teşkilatımızın 170. Kuruluş yıl dönümü sebebiyle bizleri yalnız bırakmayan tüm kurum, kuruluş ve Çıldır halkına çok teşekkür ediyorum” dedi.