AKTAŞ SERBEST BIRAKILDI

AKTAŞ SERBEST BIRAKILDI

Halkların Demokratik Partisi..

   Katıldığı bir cenaze töreninde propaganda yaptığı gerekçesiyle tutuklanan HDP Ardahan Milletvekili adayı Taşkın Aktaş, bugün görülen duruşma sonrası serbest kaldı.
    Halkların Demokratik Partisi (HDP) Ardahan 1. Sıra milletvekili adayı Taşkın Aktaş, serbest bırakıldı.

7 HAZİRAN´DA SEÇİLMİŞTİ

    7 Haziran seçimlerinde milletvekili olan ancak 1 Kasım´da yenilenen seçimlerde seçilemeyen Taşkın Aktaş, 24 Haziran´da yapılacak olan milletvekili seçimlerinde yeniden aday gösterilmişti.

SEÇİME GÜNLER KALA SERBEST KALDI

     Geçtiğimiz aylarda Ardahan´ın Göle ilçesinde katıldığı bir cenaze töreninde propaganda yaptığı iddiasıyla tutuklanan Aktaş, bugün Ardahan Adliyesi´nde görülen duruşma sonrası serbest kaldı.
    Aylardır tutuklu bulunan ve 24 Haziran´da yapılacak olan milletvekili seçimlerinde yeniden 1. Sırada Milletvekili Adayı olan Dr. Taşkın Aktaş bugün Ardahan Adliyesi´nde görülen davada ilk celsede aylardır tutuklu bulunduğu Ankara Sincan Cezaevinde Serbest bırakıldı.
   Aktaş, 1 Haziran Cuma günü Ardahan´a gelecek HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ile birlikte Ardahan´a gelerek HDP´nin 2. sıra adayı Öztürk Polat ile birlikte Ardahan´da ki seçim çalışmalarına başlayacağı öğrenildi.