ARDAHAN BELEDİYESİ VE TURKCELL´DEN HALKA İFTAR

ARDAHAN BELEDİYESİ VE TURKCELL´DEN HALKA İFTAR

Ardahan Belediyesi...

    Ardahan Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen halk iftarlarının 5.si Turkcell´in katkılarıyla gerçekleştirildi.

   Atatürk Caddesi, Milli egemenlik Parkında düzenlenen iftar programına Ardahan Valisi İbrahim Özefe ve eşi Hacer Özefe, Belediye Başkanı Faruk Köksoy ve eşi Cevriye Köksoy, Tugay Komutanı vekili Kurmay Albay Volkan Akay, AK Parti İl Başkanı Yunus Baydar, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, Sivil toplum örgütleri, Siyasi parti temsilcileri, Diyanet görevlileri, Mahalle muhtarları, Dernek Başkanları ve Belediye birim amirleri katıldı.


   Kuranı Kerim okunmasının ardından oruçların açıldığı programda, katılımcılara tasavvuf müziği eşliğinde ilahiler dinletildi.

     İftar programında konuşan Başkan Köksoy; ?Belediyemizce geleneksel hale getirdiğimiz halk iftarını bu yıl da gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Ramazanın feyzinden, bereketinden istifade ettiğimiz güzel günler yaşıyoruz. Cenabı Allah şehrimize, ülkemize ve tüm İslam ülkelerine huzur ve bereket versin. Katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. İnşallah Kadir Gecesine de hep birlikte ulaşmak ve bayrama erişmek nasip olur diyor, hayırlı iftarlar diliyorum? dedi