www.cildirgoyce.com

ARDAHAN´A MİGROS AÇILDI

ARDAHAN´A MİGROS AÇILDI

Kaptanpaşa Mahallesi...

    Kaptanpaşa Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Büyük Ardahan otelinin karşısı ve Topraklar Apartmanın bünyesinde hizmete açılan Migros mağazası süper marketçilik alanında Ardahan´a yeni bir heyecan kattı. 

     Migros Mağazasının açılışına Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Vali Yardımcıları Abdurrezzak Canpolat ve Salih Kalkan, İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Demirci, İl Basın Halkla İlişkiler Müdürü Yunus Emre Coşkun, Topraklar Petrol ortaklarından Orhan ve Celil Toprak, Göle Toprak AVM sahibi Hasan Toprak, iş adamı Rasim Hanoğlu, Migros Mağaza Bölge Müdürü Deniz Öner, Doğu Karadeniz ve Doğu Bölge Direktörü Nadir Ulu, Ardahan Migros Mağaza Müdürü Ali Ercan Bay, Migros Mağaza Açılış Müdürü Atakan Yıldız, Sivil Toplum Örgütleri Temsilcileri, Daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. 

    Migros Mağazasının açılışına katılan Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, daha sonra mağazanın içini gezerek yetkililerden bilgi aldı. Migros Mağazasının Ardahan´a hayırlı olmasını dileyen Vali Bilmez, son yıllarda Ardahan´da gelişim adına büyük değişim yaşandığını ve lüks markaların Ardahan´da şubelerini açtığını söyledi. 

     Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy´da ise,  yeni açılan işyerlerinin yeni iş alanlarına vesile olmasını temenni ederek, iş yeri sahiplerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

     Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Demirci ise Migors Mağazasının sorumlularına Ardahan balı ve kaşarının reyonlarda yer almsı konusunda taleplerde bulundu. Ardahan Balının Carrefour ve diğer büyük mağazalarda satılması için görüşmelerinin sürdüğünü ve yakın zamanda bu çalışmalarının sonuç vereceğini söyledi. 

MİGROS ARDAHAN´A İYİ GELECEK

    Migros Mağaza Bölge Müdürü Deniz Öner, Ardahan´da hizmete giren Migros mağazasının Ardahan´a iyi geleceğini ve hayırlı olmasını diledi. 

    Öner: ?600 Metrekare kullanım alanı ve 14 personelle Ardahan´da Migros mağazamızı açtık. Et, meyve sebze, içecek, gıda ve temel ihtiyaç reyonlarımızla halkımıza hizmet vereceğiz. Migros markalı ürünlerimizle piyasaya göre daha kaliteli ve daha uygun fiyata ürün satışımız söz konusu olacak. Ardahan´da ilk mağazamızın açılışını yaptık ve heyecanlıyız. Bundan sonraki hedefimiz Türkiye´nin Kafkaslara açılan Ardahan´da mağazamızı büyüterek daha büyük hizmetlere imza atmak olacaktır. Mağazamızın açılışına katılan tüm Ardahanlılara teşekkür ediyoruz? dedi. 

    Migros Mağazasının açılışı ardından protokol ve katılımcılara Toprak Plazada yöremizin ana yemeği olan kaz eti ikram edildi.