ATALAY "YÜZYILIN FIRSATINI KAÇIRMAYALIM"

ATALAY

AK Parti Ardahan İl teşkilatı...

     AK Parti Ardahan İl teşkilatı 16 Nisan´da yapılacak referandum öncesi yerel ve ulusal basın temsilcileri ile bir araya geldi.
     Kahvaltıda Basın mensupları ile bir araya gelen Ak Parti İl başkanı Yunus Baydar, Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Ak Parti Medya Tanıtım Sorumlusu İl Başkan yardımcısı Ercan Ürker ve yönetim kurulu üyeleri basın mensupları ile 16 Nisan tarihinde yapılacak Referandum konusunda değerlendirmelerde bulundular.

Baydar ? Güçlü bir Türkiye için EVET diyelim ?
     

       Türkiye´de 81 il içerisinde yatırımdan en büyük payı Ardahan´ın aldığını vurgulayan AK parti İl başkanı Yunus Baydar ? Bu sürecin devam etmesini , kesintiye uğramamasını istiyoruz. Her yıl milyonlarca TL yatırımları ilimize kazandırıyoruz. Bu yatırım çalışmalarında bir an olsun kaynak sorunu yaşamadık. Var olan sorunların aşılması içinde mutlak surette referandumda evet demeliyiz. Referandum sonrasında daha güçlü bir Türkiye´nin inşasına başlamış olacağız" diye konuştu.
     Referandum çalışmaları hakkında bilgi veren Baydar ?Yeni yönetim kurulu ile birlikte büyük ölçüde parti içerisinde heyecan ve istek olduğunu gözlemliyoruz. İnanıyoruz ki bu zorlu sınavı yüzümüzün akıyla vereceğiz? diye konuştu

Köksoy ? 2013 hedefleri için Evet mührünü vuralım?

     Ardahan´ın İstikrardan büyük bir pay aldığını söyleyen Belediye Başkanı Faruk Köksoy. Türkiye´nin 2023 hedeflerine varması için referandumda evet mührünü vurmamız şarttır. Evet ile birlikte istikrar devam edecektir ve Ardahan daha da büyük paylar alacaktır. Ardahan Belediyesi olarak her yıl milyonlarca Lira yatırımları ilimize kazandırıyoruz. Kazandırmaya ´da devam edeceğiz. ? dedi.

Atalay ? Yüzyılın fırsatını kaçırmayalım?

    Ak Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay ise yeni Anayasa´nın değiştirilmesinin gerekliliğine işaret etti. Darbe Anayasası´ndan kurtulmak daha özgürlükçü daha etkin bir anayasanın ülkeyi şaha kaldıracağına vurgu yapan Atalay, ? Bu yüzyılın fırsatıdır. Bu fırsatı iyi değerlendirmeliyiz. Şimdi sormak istiyorum, Bizler Evet oyu isterken bir şeyler vaad ediyoruz. Peki muhalefet hayır derken ne vaad ediyor. Buna bir cevapları varmı,? Muhalefeti dinleyenler sanırlar ki mevcut sistem dünyanın en kusursuz sistemidir. Peki sormak lazım şimdiye kadar, neden bu ülkeyi dünyanın en iyi ülkesi yapmamışlar.? Dedi.
    Anayasa değişikliğiyle çift başlı yönetim sisteminin kalkacağını geçmişten örnekler vererek açıklayan Vekil Atalay, ?Bu değişiklik, cumhuriyeti ve demokrasiyi kuvvetlendirmek, devlet- millet kaynaşmasını sağlamak, milletin iradesinin net bir şekilde sandığa yansıması için yapılıyor. Bu anayasa değişikliği bir partinin değil milletin meselesidir? diye konuştu.