ATALAY´DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

ATALAY´DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

AK Parti Ardahan Milletvekili ....

       AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, Kurban bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

     Milletvekili Atalay, bayram günleri, milletin bir arada yaşama ve aydınlık bir geleceği bir arada kucaklama arzusunun tazelendiği günler olduğunu belirtti.

 
    Atalay, " Birbirimize ve ülkemize olan sevgimiz bu güzel günlerde daha da artacaktır. Milletimizi manevi iklimiyle saran, ortak bir ruhla kaynaştıran ve kucaklaştıran Kurban Bayramı´nı hep birlikte karşılamanın mutluluğu ve heyecanı içinde, bayram´ın getirdiği ulvi değerlerin; bizleri bütünleştiren sıcak ve samimi duyguların, toplumun tüm kesimlerini kuşatmasını, bu mübarek günlerin birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmesini diliyorum.
 
    Bayramın ülkemiz, halkımız ve İslam dünyası için hayırlara vesile olmasını, yakın coğrafyamız başta olmak üzere yaşanan acıların sona ermesini, Türkiye´de ve dünyada barış ve esenliğin hakim olmasını Cenab-ı Allah´tan niyaz ediyorum. Bu vesileyle eşsiz fedakarlıklarını bu vatan, bu millet var oldukça unutmayacağımız aziz şehitlerimize bir kez daha Allah´tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükranla selamlıyorum. Bu duygular içinde mübarek Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyor, size, sevdiklerinize, bütün milletimize sağlık ve esenlikler diliyorum" dedi.