ATALAY"EN İYİ YATIRIM ÇOCUKLARA YAPILANDIR"

ATALAY

AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay...

   AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, "Çocuklara yapılan yatırım gelecek için, ülke için en iyi yatırımdır." dedi.

   Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, seçim çalışmaları sırasında yolda karşılaştığı çocuklarla ilgilenmesi çocuk sevgisini gözler önüne serdi.Yakın ilgi gösterdiği çocuklarla sohbet eden Atalay, çocuklara iyi bir gelecek sağlamaya çalıştıklarını belirtti.

   Atalay, ´´Çocukları mutlu görmek beni de mutlu ediyor. Hiçbir çocuğumuzun gözünde ve gönlünde hüzün olmaması için AK Parti olarak gerekli olan çalışmaları yapıyoruz. Çocuklarımızı geleceğe hazırlarken onların hayallerini yıkmamalıyız. Çocukların mutlulukları ve geleceği her şeyin üstündedir."Çocukların geleceği söz konusu ise hiçbir fedakarlıktan kaçınılmaması gerektiğini vurgulayan Atalay, ´´Çocuklara yapılan yatırım gelecek için, ülke için en iyi yatırımdır ´´Çocuklara yatırım yaparsanız gelecek için, ülke için en iyi yatırım olur. Çocukları topluma kazandırmak ve iyi birer birey olmaları için elimizden geleni yapmaya hazırız. AK Parti olarak her zaman çocukların ve gençlerin yanındayız, hayatın her döneminde de yanların da olacağız" şeklinde konuştu.Atalay, ´´Çocuklarla sohbet etmekten mutluluk duyuyorum. Çocuklarla sürekli bir araya geliyorum. Bütün amacımız çocuklarımıza ve gençlerimize sağlıklı yarınlar bırakmanın derdi olmalı.´´ dedi.