ATSO, KAOS ORTAMI YARATANLARI KINIYORUZ

ATSO, KAOS ORTAMI YARATANLARI KINIYORUZ

Tüm halkımız gibi bizler de...

    Tüm halkımız gibi bizler de bu artan terör dalgasından üzüntü ve kaygı duyuyoruz.

   Terör örgütünün amacının, ülkemizin huzur ve istikrarını bozmak ve toplumda bir korku havası ve kaos ortamı yaratmak olduğunu biliyoruz ve kınıyoruz .

   Milletimizi ayrıştırarak, ülkemizin huzurunu bozmaya, kaos ve istikrarsızlık ortamı yaratmaya çalışanların oyunlarını boşa çıkarmak için bugün bir aradayız.

   Savaşın hiç kimseye bir şey kazandırmayacağı ,yaşanacak büyük acı ve bedellerden sonra tekrar bitirdiğimiz noktaya geri döneceğimiz geçmiş deneyimlerden de anlaşılmaktadır bu nedenle bütün sorunlarımızı müzakere ederek çözmek dışında bir şansımızın olmadığını hepimiz çok iyi biliyoruz.Birlikte ve eşitlik temelinde kardeşçe bir yaşamın kurulması için ,Türkiye halkının barış tarafında inisiyatif geliştirmesi her zamankinden daha önemli bir tutum olacaktır Barış ve demokratik bir çözüm için ayağa kalkmak ortak görevimizdir.

   Bizler, kamu güvenliğinin hukukun içinde kalarak sağlanması amacıyla gerekli bütün önlemlerin alınmasını destekliyoruz.

   Bu süreçte herkesin daha soğukkanlı ve sağduyulu olması gerektiğine inanıyoruz .

  Ülkemizde barışın gelmesi ile ekonomik anlamda kalkınma hamlelerinin en büyüğünün yaşanarak ekonomik olarak çok iyi seviyelere geleceğimizin bilincindeyiz.

   İnsanımız, geleceğimiz, kalkınma hedeflerimiz ve refahımız için özgürlüklerin korunması, hukukun üstünlüğünün sağlanması ve kamu düzeninin tesisi konusunda üzerimize düşen sorumlulukları gerçekleştirmeye her zaman olduğu gibi hazırız.