AZİZOĞLU´NDAN BAYRAM MESAJI

AZİZOĞLU´NDAN BAYRAM MESAJI

Ak Parti Çıldır Belediye Başkanı

     Ak Parti Çıldır Belediye Başkanı Yakup Azizoğlu Kurban Bayramı Nedeniyle bir mesaj yayınladı. Azizoğlu mesajında şu sözlere yer verdi:
?Mübarek Kurban Bayramı´nın ülkemize, İslam Dünyası´na ve tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini Yüce Allah´tan diliyorum. Coğrafyamızdaki Müslümanların bu bayrama savaşların acısını yaşayarak girmesinden dolayı buruk bir bayram geçireceğiz. Suriye, Irak, Gazze başta olmak üzere islam aleminde çatışmaların bir an önce biterek barışın, birlik ve beraberliğin sağlanmasını temenni ediyorum. Bütün bu acıların bitmesini ve herkesin mutlu bir şekilde nice bayramlar geçirmesini dilerim.
Sevginin, merhametin ve dayanışmanın arttığı mübarek bayram günlerinde kırgınlıklar unutulur, dostluklar pekiştirilir. Yardıma muhtaçların elinden tutulur, yetim ve öksüzler sevindirilir.
Bu vesileyle, mübarek Kurban Bayramı´nın tüm insanlığa ve Müslüman alemine hayırlar getirmesini diler, Gölbaşılı hemşerilerim başta olmak üzere Aziz milletimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramı´nı tebrik ederim.?