BAŞKAN İSTİFA ETTİ

BAŞKAN İSTİFA ETTİ

AK Parti...

          AK Parti Ardahan İl Başkanı Yusuf Demirci istifa etti.
     AK Parti Ardahan İl Binasında partililerle bir toplantı gerçekleştiren Başkan Demirci görevden ayrılma sebebini açıkladı.
        Başkan Demirci yapmış olduğu açıklamada " Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın da sıkça dile getirdiği üzere ; Cumhuriyetimizin kuruluşundan bu yana Kurtuluş Savaşı dönemi hariç, son günlerde cereyan eden olaylar sebebiyle, içeriden ve dışarıdan kuşatılarak çepeçevre sarıldığımız, adeta 2. Kurtuluş Savaşı veya Milli Mücadele sürecini içerir çok zor bir dönem yaşıyoruz. İbn-i Haldun´un o meşhur sözü "Coğrafya kaderdir" herkesin malumudur. Bu millet kaderinde ağırlıklı olarak acı, keder, göz yaşı, savaş, yokluk ve yoksulluk yazılmışken; bireysel olarak benim de kaderimde 18 ocak 2015 tarihi itibariyle, geçmişten aldığı güçle yarınların "Aydınlık ve Müreffeh Türkiyesi´ni" inşa eden, sadece bu ülkenin değil, yüzünü ve gönlünü bu topraklara dönmüş mazlum ve mağdur coğrafyanın da ümidi olan AK Parti´nin Ardahan İl Başkanı olmak yazılmıştı. Yürekten inandığım kaderime razı oldum. Bu kritik virajda sırasıyla; 7 Haziran 2015 ve 1 Kasım 2015 seçimlerini, Genel Başkanımız ve Başbakanımızın değişmesi dönemini, akabinde de 15 Temmuz 2016 darbe teşebbüsü sürecini hep birlikte yaşadık. Zikredilen sürelerde, murat edilen sonuçların alınması, özverili ve fedakar teşkilat mensuplarımızın öncülüğünde tüm Ardahan´ın eseri olmuştur. Neticeten; şahsımla sıkı sıkıya bağlı avukatlık mesleğini icra ederken yaşadığım sorunlar ile, özellikle yaşları çok küçük ve birbirine yakın çocuklarımın artık dayanılmaz hale gelen "Baba Özlemi" ni bitirmek adına, Genel Merkezimiz´in de uygun bulması üzerine, bugün itibariyle AK Parti Ardahan İl Başkanlığı görevimi bırakma kararı aldım.
       İl Başkanı olarak görev yaptığım süreye yönelik "Hoş Bir Sada" bıraka bilmişsem kendimi bahtiyar sayarım. Bundan sonraki dönemde de, partimin bir neferi olmak boynumun borcudur. Bu süreçte; birlikte yol yürüdüğümüz tüm dava arkadaşlarıma ve teveccüh gösteren Ardahanlılar´a yürekten teşekkür ediyor, helallik istiyorum. Sürç-i lisan ettiysem affola. Allah´a emanet olun. Saygılarımla.

/resimler/2017-1/10/1323280686945.jpg

/resimler/2017-1/10/1323413031003.jpg