BAŞKAN VURAL ? 14. YILIMIZ HAYIRLI OLSUN?

BAŞKAN VURAL ? 14. YILIMIZ HAYIRLI OLSUN?

Adalet ve Kalkınma Partisi ....

     

       Adalet ve Kalkınma Partisi Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural, 14 yıllık iktidarında ortaya koyduğu hizmetlerle Türkiye´ye çağ atlatan AK Parti´nin Türk siyasi tarihine damga vuran bir parti olduğunu belirtti.
      Başkan Vural, AK Parti´nin kuruluşunun 14. yılı dolayısıyla yaptığı açıklamada, ?AK Parti Türk demokrasi tarihinde çok önemli bir dönüm noktası olmuştur. 14 Ağustos 2001 yılında Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın ?Bundan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak? diyerek başlattığı siyasi mücadelede 14 yılı geride bıraktık. İşte o tarihten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı. Ülkemizde büyük bir değişim hamlesi başladı. 90 yıllık siyasi tarihimizde ezberleri bozan, kaybolan siyasi imajımızı tekrar inşa eden ve milletin egemenliği üzerindeki her türlü vesayeti ortadan kaldıran bir irade oluştu. İşte o iradenin adı AK Parti´dir. Tarihi değerleri ile bağlantısı koparılmış, geçmiş ile irtibatını yitirmiş bir devletin, 14 yıllık süre içerisinde kendine geldiğini hep birlikte gördük. Bu değişim ve dönüşümü yaşarken AK Parti, güle oynaya geçmedi elbette ki bu engelleri. Ciddi engeller ortaya çıktı. Ama tüm bu engelleri halkın güçlü desteği sayesinde aşmayı başardı.?
        AK Parti´nin eğitimden sağlığa, ulaşımdan imara kadar birçok alanda gerçekleştirdiği reformlarla Türkiye´yi dünyanın 16 büyük ekonomisine sahip ülke haline taşıdığını ifade eden Vural, şöyle devam etti:
        ?Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, kurulan ve Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu´nun önderliğinde siyasi hayatına devam eden Partimiz, ülke sevdasını en üst düzeyde hissedenlerin partisi olarak, kurulduğundan bugüne kadar, hizmet siyasetinin adresi olmuş, gönüllerde taht kurmuştur. Bizler de AK kadroların neferleri olarak bu 14 yıllık süreç içerisinde Partimizin, kuruluşundan bu zamana kadar her bir kademesinde görev almış, Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza, İl Başkanlarımıza, İlçe Başkanlarımıza, Belde Başkanlarımıza, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımıza şükranlarımızı sunuyor, bu kutlu davaya hizmet eden herkese teşekkür ediyoruz?
        Geçmişte olduğu gibi bugün ve yarında gönüllerin partisi olmaya, halka hizmetin Hakk´a hizmet olduğu inancıyla yürümeye devam edeceğiz. AK Partimizin 14. kuruluş yıldönümü ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.