BAŞKANDAN ARDAHANLILARA ÇAĞRI

BAŞKANDAN ARDAHANLILARA ÇAĞRI

İstanbul Avrupa Yakası Ardahanlılar...

     İstanbul Avrupa Yakası Ardahanlılar Dernek yönetimi Ardahan´ın tanıtımı maksadıyla Bağcılar ve Esenlerde stant açan Aşıkşenlik, Aşığı Canbaz ve Yukarı Canbaz Derneklerini ziyaret ettiler.

     İstanbul Avrupa Yakası Ardahanlılar Dernek yönetimi Ardahan´ın tanıtımı kapsamında Ardahan´a has ürünlerin sergilendiği Bağcılar´daki Aşıkşenlik Dernek stantını ve Esenlerdeki Aşağı Canbaz ve Yukarı Canbaz stantlarını ziyaret ettiler. Bağcılar ve Esenlerdeki stantları gezen İstanbul Avrupa Yakası Ardahanlılar Dernek yönetimi Ardahan´ın tanıtımından dolayı göstermiş oldukları gayretlerden dolayı her üç derneğe de teşekkür ettiler.

      İstanbul Avrupa Yakası Ardahanlılar Dernek yönetimi adına açıklamada bulunan Başkan vekili Yavuz Uzunkaya ? Aşıkşenlik, Aşağı Canbaz, ve Yukarı Canbaz derneklerimiz Ardahan´ımızın tanıtımı için açmış oldukları stantlarda yöremize ait değerleri ve ürünleri sergilemekteler. Yapmış oldukları bu organizasyon son derece taktire şayan bir harekettir. Özellikle buralara yakın olan hemşerilerimizin bu stantları gezerek derneklerimizi yalnız bırakmamalarını önemle rica ediyorum. Haydi tüm hemşerilerim, sizde Ardahan´ımızın varlığına dahil olun ve Ardahan´ımıza sahip çıkın. Bir kez daha bu anlamlı uygulamaya imza atan derneklerimizi yönetimimiz ve tüm Ardahanlılar adına tebrik ediyor, emeklerinden dolayı hepsini ayrı ayrı kutluyorum? dedi.