BAŞKANDAN TERÖRE TEPKİ

BAŞKANDAN TERÖRE TEPKİ

Serhat Ardahan Gazeteciler Derneği ...

      Serhat Ardahan Gazeteciler Derneği Başkanı Deniz Başlı, terör saldırılarının, terörün ne kadar kirli olduğunun göstergesi olduğunu söyledi.

    Başlı, yaptığı açıklamada, terör örgütü ne kadar saldırırsa saldırsın, hiçbir zaman amacına ulaşmayacağını belirterek, bunun geçmişte örneklerinin olmadığını dile getirdi.Son zamanlarda, askerin yanı sıra sivil ve siyasilerin de saldırya uğradığını, bunun herkesimden tepkiyle karşılandığını belirten Başlı, şöyle konuştu:

    "Askerimizi, sivilleri ve siyasileri hedef alan karanlık güç odakları, bir kez daha kirli yüzünü göstermiştir. Ülke olarak milli birlik ve beraberlik ruhuyla kenetlendiğimiz zaman da yaşadığımız bu çirkin saldırılarla, demokratik hukuk devletimizi yıkmayı, milletimizi bölmeyi amaçlayan hain terör örgütleri ve arkalarındaki karanlık güçler, asla amaçlarına ulaşamayacaklardır. Bu bilinmelidir. Saldırılarda şehit olan güvenlik güçlerimize, vatandaşlarımıza ve siyasilere Allah´tan rahmet, ailelerine ve tüm milletimize başsağlığı diliyoruz."Başlı, örgütün toplumun herkesiminden, özellikle de doğuda aldığı tepkilerle daha da hırçınlaştığını sözlerine ekledi.