BAŞKANDAN BOYKOT ÇAĞRISI

BAŞKANDAN BOYKOT ÇAĞRISI

Başkandan zehir zemberek açıklamalar geldi...

           Serhat Ardahanspor Kulüp Başkanı Sedat Sural pazar günü oynanan Karsspor maçı sonrası zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

         Kars`ta oynanan ve Karsspor taraftarlarının kendilerine karşı sergilemiş oldukları tutum ve yapmış oldukları küfürlü tezahurat nedeniyle yazılı olarak basın açıklaması yapan Başkan Sural yaptığı açıklamada;
        "Hafta sonu karsta oynamış olduğumuz maçımızda bizlere karşı sergilemiş oldukları çirkef ,küfürlü,hakaret dolu tezahüratlarından dolayı gerek karsspor taraftarını gerek yöneticilerini gerek sözde başkanlarını kulübümüz ve Ardahan adına kınıyoruz.
 
        Bizler burada kendilerine karşı göstermiş olduğumuz misafirperverliğimizi Ardahanlının adamlığını kendileri çok iyi bilmektedirler bir ilin Valisi Belediye Başkanı Vali Yardımcısı il Emniyet Müdürü sahanıza maç izlemeye gelmiş yanı başınızda parayla tutmuş olduğunuz kendini bilmez taraftarınız hakaret dolu sözler ve bir insan evladına yakışmayacak küfürler sarfederken orada oturup müdahale etmemenizde sizin kişiliğiniz ve adam olmayışınızdır .
Serhat Ardahanspor Kulübü başkanı olarak Ardahan’daki tüm STK Başkanlarını dün ARDAHANIMIZA karşı yapılan bu çirkin saldırıdan dolayı basın açıklaması yapmaya davet ediyorum.

        Bugunden itibaren Karsla olan ticari ilişkilerimizi biran önce bitirmeliyiz memleket meselesi bir olayda tüm esnafımızın kendi çıkarını düşünmeden bu olaya duyarlı olmalarını rica ediyorum ve buradan kaı derneklerinden Ardahan isminin çıkarılması için gerekli girişimlerin yapılmasını ve desteklenmesini istiyorum.
Bizim hiç bir şekilde ismimizin karsla anılmasını istemiyoruz.

         Bizler BURASI ARDAHAN BURDA KÜFÜR YOK sloganıyla Türkiye gündeminde ilimizi en iyi şeklide temsil eden kocaman bir aileyiz........Biz ARDAHANIZ"