BAŞKANLIĞI BIRAKTI AMA DESTEĞİ ARALIKSIZ DEVAM ETTİRİYOR

BAŞKANLIĞI BIRAKTI AMA DESTEĞİ ARALIKSIZ DEVAM ETTİRİYOR

Hiç bir makam ve mevki beklemeden...

       Hiç bir makam ve mevki beklemeden Serhat Ardahan Spor’un en zor döneminde sahip çıkan, elini değil gövdesini taşın altına koyan hemşehrimiz iş insanı Aykut Karagöz, Bölgesel Amatör Ligi Bal’da ilimizi temsil eden kulübümüze forma desteğinde bulundu.
      Serhat Ardahan Spor As Başkanı Hilmi Topçu, Başkan Vekili Murat Aşçı, Başkan Yardımcısı ve Basın sözcüsü Özkan Karakaya, takımımızı küme düşürmekten kurtaran Aykut Karagöz’ü makamında ziyaret etti ve katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ettiler. Ziyarette Serhat Ardahan Spor’un genel durumu, siyaset ve ticaret konuşuldu.
     Serhat Ardahan Spor’a sahip çıkan her kese teşekkür eden Başkan Karagöz, milletvekilliği konusunda Ardahan’da yaşayanlara öncelik tanınması gerektiğine dikkat çekerek siyaseti İstanbul’da düşündüğünü söyledi.
      Bölgesel Amatör Liginde top koşturan takımların ilin Belediye ya da İl Özel İdare bünyesine alındığını belirten Başkan Karagöz, geçen yıl Gençlik Spor Müdürlüğüne ayrılan 50 Milyon TL ödenekten Serhat Ardahan Spor’a 3 Milyon TL ayrılmamasına tepki gösterdi. Serhat Ardahan Spor’un mutlaka ama mutlaka Belediye ya da İl Özel İdaresi bünyesine alınmasını isteyen Karagöz, önümüzdeki yıl bu projenin değerlendirilmesini istedi. Aksi takdirde taşıma suyu ile değirmenin dönmeyeceğine işaret etti.