BAYDAR" BU İŞ MEMLEKET MESELESİ"

BAYDAR

Koltuk için değil memleketim için buradayım...

     AK Parti Ardahan Milletvekili Adayı Yunus Baydar ikinci kez ikinci sıradan aday olması ile ilgili olarak toplumda yaratılan olumsuz algılar için açıklamalarda bulundu.

    Tekrar aday olmasının ardından Ardahan kamu oyu nezdinde "Baydar aday olmayacak, Partiye küstü" gibi olumsuz algı yaratılarak başlatılan karalama politikalarına karşılık Baydar;

"BU İŞ ARTIK MEMLEKET MESELESİDİR"

   25. Dönem Milletvekili ikinci sıra adaylığımın ardaından partim 26. dönemde de bana aynı görev tebliğ edildi. Bizim parti olarak her zaman tek derdimiz Ardahan olmuştur. Yaşadığımız toprakların kalkınması için her zaman elimizden gelinin fazlasını yapmaya çalıştık. Üzerimize yüklenen sorumluluğun bilinciyle hareket ederek halkımız için maksimum faydaya ulaşmanın yollarını ardık ve bu konuda bir çok ilke imza attık. Partim bana nerede görev vermiş ise orada hizmet etmek için çalıştım ve çalışmayada devam edeceğim. Bizim davamız her zaman memleket olmuştur.

"KOLTUK İÇİN BURADA DEĞİLİM"

   Ben siyasi hayatıma başladığımdan beri tek derdim Ardahan olmuştur. Bu yola çıktığımızda "Tek Sevdamız Ardahan" sloganıyla dostlarımızla bir araya gelerek sorumluluktan kaçmadık. Koltuk için değil memleketimizin gelişmesi için bu yola çıktık. Şimdi birileri koltuk sevdaları yüzünden partimiz ve şahsım hakkında çeşitli karalama kampanyaları düzenleyerek kendilerine kamu oyunda yer etmeye çalışmaktadırlar. Saygın Ardahan halkı bu şahısların kimler olduğunu bilmektedirler. Dün olduğu gibi 1 Kasım´da da gereken dersi vereceklerdir.

"GELECEĞE YÖN VERME GÜNÜDÜR"

   7 Haziran sonrasın da ülkemizde yaşananlar herkesin malumudur. Büyüyen ve gelişen ülkemizin önünü kesmek adına bütün şer odakları bir araya gelmiş ve ülkemizin bölünmez bütünlüğüne kast ederek, kardeşi kardeşe düşman hale getirmişlerdir. Yeni Türkiye hedefiyle çıktığımız bu yolda eğitim, sağlık, tarım ve hayvancılık ve teknoloji alanında dünya ile yarışan bir ülke haline geldik. Bir çok hibe programları ve bölgesel kanlkınmalar sağlandı. Bu gün 1 Kasım seçimleri Ülkemiz için büyük önem taşımaktadır. Ülkemize nifak tohumu ekmek isteyen şer güçlerine karşı bir olma geleceğimize yön verme günüdür. 

    Partisinin verdiği görev karşısın en küçük bir olumsuzluğa bile kapılmadan verilen görevi layikiyle yerine getireceğini beyan eden Veteriner Hekim Yunus Baydar  1 Kasım tekrar seçimlerinin Ülkemiz ve ilimiz açısından hayırlara vesile olmasını temenni etti.