www.cildirgoyce.com

BAYDAR´DAN GAZİLER DERNEĞİNE ZİYARET

BAYDAR´DAN GAZİLER DERNEĞİNE ZİYARET

AK Parti Ardahan...

     AK Parti Ardahan İl Başkanı Veteriner Hekim Yunus Baydar ve yönetim kurulu üyeleri 18 mart çanakkale şehitlerini anma gününde şehitler ve gaziler dernegini ziyaret ederek Şehit aileleri ve gazilerimize kuran -ı Kerim ve bayrak hediye etti.

     Baydar gazilerimize olan minnettarligini dile getirerek Ak Parti ailesi olarak her zaman Gazi ve Şehit yakınlarının yanında olduğunu ifade etti.

      Baydar "ÇANAKKALE , yeni bir milletin doğduğu yerdir. Türk´ün tarihe geçtiği, Avrupalılara parmak ısırtan bir destanın yazıldığı yerdir. Kurşun yağmuru altında savaşan; Arı Burnu´nu, Conk Bayırı´nı, Anafartalar´ı kanla sulayan Mehmetçikler, kefensiz yatan binlerce şehit;yalnızca milletin istiklali için savaştı. Milletin bağımsızlığı ve egemenliği için. Ya İstiklal, Ya Ölüm! Sözünün kanıtıdır. Türklerin asla boyuneğmeyeceğinin ispatıdır. Nerdeyse üzerinden bir yüzyıl geçse de, empati kurabilen her insan titrer Çanakkale´de. Dondurucu soğukta küçücük bebeklerle, cepheye kurşun taşıyankadınlar, gözünü kırpmadan cepheye koşan çocuklar? Can vereceğini bildiği halde silahını bırakıp kaçmayan askerler? Bizim şu anda rahat olmamızın sebebiler. Onları katiyen unutmamalıyız, her gün anımsamalıyız. Türkiye´nin ve bağımsızlığımızın değerini bilmeliyiz. Katiyen sömürge olmayı kabul etmeyen bir milletin haklı direnişidir, Bir destandır Çanakkale. Tüm şehitlerimize Allah´tan rahmet diliyoruz,ruhları şad olsun" dedi