www.cildirgoyce.com

BİLMEZ DÖNEMİ BAŞLADI

BİLMEZ DÖNEMİ BAŞLADI

İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler...

   İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdür Yardımcığından Ardahan Valiliği görevine atanan Bilmez, Kars´tan karayoluyla geldiği Ardahan´da, valilik önünde resmi törenle karşılandı.

   Makamda basına açıklamada bulunan Bilmez, Ardahan´a atanmaktan büyük bir gurur duyduğunu söyledi.

   Ardahan halkına, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a, Başbakan Binali Yıldırım´a, ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu´ya teşekkür eden Bilmez, şunları ifade etti.

    "Ülkemizin birliği ve bütünlüğü için görev yapan tüm güvenlik güçlerimize teşekkür ediyor ve bu toprakları bize vatan yapan aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Hayatta olan kahraman gazilerimize, şehitlerimizin ve gazilerimizin çok kıymetli aile bireylerine sağlık ve esenlikler diliyorum."

    Bilmez, Türkiye´nin Kafkasya ve Orta Asya´ya açılan kapısı serhat şehri Ardahan´da görev almanın kendisi için onur verici olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

   "Bizler, idarenin asıl sahibi olan Ardahan halkının hizmetkarlarıyız. Çocuklarımıza, gençlerimize daha yaşanabilir bir Ardahan bırakmak için her türlü gayreti sarf edeceğiz. Ardahan´da vatandaşlarımızla ve idarede yer alan herkes ile yakın bir iletişim içerisinde olacağız. Kazım Karabekir Paşa´nın deyimi ile ülkemizin bel kemiği konumunda olan bu serhat şehrinde valilik yapmak benim için büyük bir onurdur. Gayemiz, görevimizin sonunda arkamızda hoş bir seda bırakmak olacaktır."