BOĞALAR CANLI YAYINDA SAHAYA ÇIKIYOR

BOĞALAR CANLI YAYINDA SAHAYA ÇIKIYOR

21 Eylül Çarşamba günü...

      21 Eylül Çarşamba günü Hüseyin Avni Aker´de Ziraat Türkiye Kupası´nda Süper Lig ekibi Trabzonspor´la karşılaşacak olan Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden temsilcimiz Serhat Ardahanspor hazırlıklarını sürdürüyor.
      Ardahan Halil Efendi Mahallesinde bulunan sentetik çim sahada hazırlılarını sürdüren teknik ekip ve futbolcular Kupada karşılaşacakları Trabzonspor maçı öncesi oldukça heyecanlı oldukları gözlendi.
     Trabzon´u yenmek için sahaya çıkacak olan Ardahan´ın gururu Boğalar, teknik ve taktik olarak rakibini alt etmenin yollarını arıyor.      
 
Maç, A Spor´dan canlı yayınlanacak        
 
      Çarşamba akşamı saat 19.00´da Avni Aker´de Trabzonspor´la karşılaşacak olan Serhat Ardahanspor´un maçı A Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.
Bu arada Serhat Ardahan Taraftar Grubu tarafından daha önce taraftarlara ücretsiz olarak 1000 adet bilet dağıtımı yapılacağı kamuoyuna açıklanmıştı.
Alınan bilgilere göre, son anda yapılan değişiklikle Ardahan´dan maça gitmek isteyen taraftarların stat girişinde gişede 50 TL ödeyerek bilet satın alıp stadyuma gireceği öğrenildi.      
Taraftarı otobüsler ücretsiz olarak götürecek     
 
     Taraftarların aldığı biletin yarısının gelirinin serhat Ardahanspor kulübüne verileceği öğrenilirken, Ardahan´dan birçok taraftarın Serhat Ardahanspor Taraftar Grubu tarafından ücretsiz olarak otobüslerle maça götürüleceği bildirildi.