BOĞALAR LİDERLİĞİ SEVDİ

BOĞALAR LİDERLİĞİ SEVDİ

Bölgesel Amatör...

    Bölgesel Amatör Ligi 3. grupta mücadele eden temsilcimiz Serhat Ardahanspor, deplasmanda karşılaştığı Trabzon ekibi Zağnosspor´u 2-1 yenerek puanını 25´e çıkardı ve grupta liderliğini sürdürdü.

   Bu yıl güçlü bir ekiple yola çıkan temsilcimiz Serhat Ardahan BAL Ligin´in 11. Haftasında Trabzon´da Zağnosspor´a konuk oldu. Kötü bir zeminde oynanan maçın ilk yarısından temsilcimiz iyi bir oyun ortaya koydu. Güneşli ve sıcak bir havada oynanan maçta Boğalar, 20 dakikada aynı zamanda Pakistan Milli Takım oyuncusu da olan orta saha oyuncusu Kalemullah´ın golüyle 1-0 öne geçti.

     Golden sonra ataklarını sıklaştıran ekibimiz ikinci gol için rakip kaleye yüklense de ikinci golü bulamadı. İlk yarı Boğaların üstünlüğüyle sona ererken, ikinci yarıda Trabzon ekibi Zağnosspor kalemizde etkili oldu. İyi savunma yapan temsilcimiz geliştirdiği kontra ataklarla ikinci golü Kalemullah´la buldu. Sol taraftan gelişen atakta topu önünde bulan oyuncumuz sert bir vuruşla takımını 2-0 öne geçirdi.

    Golden sonra kalemize yüklenen Zağnosspor gol bulmasına karşılık sahadan yenik olarak ayrıldı. Bu galibiyetle temsilcimiz grupta puanını 25´e çıkararak zirvedeki yerini pekiştirdi.