ÇANAKKALE ZAFERİ 109 YAŞINDA

ÇANAKKALE ZAFERİ 109 YAŞINDA

Çanakkale Zaferinin 109. yılı münasebetiyle Çıldır'da program düzenlendi.

    Şehit Taner Karadeniz Ortaokulu ve Şehit Öğretmen Sezgin Yolcu Yatılı Bölge Ortaokulu tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü İlçe Programı düzenlendi.

93 Harbi Şehitler Anıtı önünde yapılan Çelenk Sunma töreniyle başlayan programa Çıldır Kaymakamı Muhammed Enes İPEK, Garnizon Komutanı Topçu Kurmay Yarbay Rıdvan KÖK, Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup AZİZOĞLU, İlçe Protokolü, Çıldır halkı ve öğrenciler katıldı. 

Çelenk töreni ardından Çıldır Kültür Merkezi’nde salon programı icra edildi. Programda günün anlam ve önemini belirten konuşma İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürbüz YILDIZ tarafından yapılırken, Şehit Taner Karadeniz Ortaokulu öğrencisi tarafından ‘’Mehmet Toprak Oldu’’ şiiri okundu. Müzik Öğretmeni Bora KARASU ve öğrencileri tarafından hazırlanan koro türkülerini seslendirdi. Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Devran YILMAZ ve Şehit Öğretmen Sezgin Yolcu Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan ‘’Cephenin Gerisindekiler’’ tiyatro oyunu sahnelenmesinin ardından program sona erdi.