www.cildirgoyce.com

CAVİT ÇETİN'DEN DESTEK ZİYARETİ

CAVİT ÇETİN

AK Parti milletvekili aday adayı...

        AK Parti milletvekili aday adayı Cavit Çetin ve Ardahan Belediye Meclis üyesi  İstif Hoş AK Parti Çıldır İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

       Aday adaylığı sürecinde AK Partiden milletvekili aday adayı olan Cavit Çetin partisine destek amaçlı sürdürmüş olduğu ziyaretler çerçevesinde Çıldır İlçe Başkanlığını ziyaret ederek başarı temennisinde bulundu. Çetin burada yapmış olduğu açıklamada AK Partiden aday adayı olarak Genel merkezimize başvurumuzu yapmıştık. Ancak partimizin tasarrufu neticesinde milletvekilliği adaylığı mevcut vekilimiz sayın Orhan Atalay ve eski İl Başkanımız sayın Yunus Baydar'a verildi. Bu partimizin vermiş olduğu bir karardır. Ancak ben davamıza gönül vermiş biriyim. Aday adaylığı süreci bitmiştir, şimdi sıra aday olarak gösterilen arkadaşlarımıza destek olmak ve onların kazanması için gece gündüz demeden çalışmaya gelmiştir. Çünkü onların kazanması demek, gönül vermiş olduğumuz davanın kazanması demek, Ardahan'da yakalanmış olan istikrarın sürmesi demektir. Ben AK Parti milletvekili adayıymışım gibi çalışıyorum. Arkadaşlarımızı inşallah 8 haziran günü mecliste göreceğiz. Buna yürekten inanıyorum.

       Ayrıca sayın başkanım sizinde Çıldır İlçe Başkanlığı görevine geldiğiniz günden beri Çıldır'da yakalamış olduğunuz istikrarı yakından takip ediyorum. Yerel seçimlerde ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde AK Partiyi ilçede sürekli yukarılara taşıdınız. Yakalamış olduğunuz bu başarıdan dolayı sizi ve ekibinizi de yürekten kutluyorum” dedi.

Vural Bu Parti Sizin Gibi Dik Duranların Partisidir”

      AK Parti aday adayı Cavit Çetin'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural aday adaylığı sürecinde olsun, o süreç sonrasında olsun göstermiş olduğunuz dik duruş ve samimiyetten dolayı sizi tebrik ediyorum. Sizin dediğiniz gibi bizde asıl olan davadır. Bugün ben olurum, yarın siz, sonra bir başkası. AK Partinin kapısı, menfaat gütmeyen, kişilik sahibi herkese açıktır. Ben ve ekibim bir buçuk yıllık görev süremizde gerek ilimizin, gerekse Genel Merkezimizin desteği ile her türlü zorluğun üstesinden gelmeyi başardık. Ben iki kez ilçe başkanlığına atanmış, bir kez de seçimle gelmiş biri olarak ekibimle birlikte sürekli partimizi daha yukarılara taşımak için çalıştık. İlçemizde göstermiş olduğumuz başarı bir ekip ürünüdür. Bugün ilçemize gelerek teşkilatımıza yapmış olduğunuz ziyaret bizi son derece mutlu etmiştir. Bir kez daha teşekkür ediyor, desteklerinizden dolayı kutluyorum” dedi.