ÇEYREK ASIRLIK HİZMET İLK 10´DA

ÇEYREK ASIRLIK HİZMET İLK 10´DA

Atalay´ın yeri balık lokantası...

    Çeyrek asırdır Çıldır Gölü kıyısında hizmet veren Atalay´ın yeri balık lokantası Hürriyet gazetesi magazin kısmıda gazeteci gezgin İpek İzci tarafından hazırlanan " Türkiye´nin En Güzel 10 Salaş Balıkçısı" haberinde 9. sırada yer aldı.

      Hürriyet gazetesinin Cumartesi ekinde yer alan habere Atalay Uzunkaya´ya ait işletme için " Mis gibi mezeler, içi sulu, kıvamında pişmiş balıklar... İşte, kış mevsimini sevmek için bir neden daha! Memleketin dört bir yanı birbirinden güzel salaş balıkçılarla dolu. Fiyatlar makul, lezzet garanti. Uzman jürimiz bu mekanların en iyilerini sizin için seçtik.

ATALAY´IN YERİ- ARDAHAN

Gölün karşısında...
Önce Çıldır´da doğayla baş başa bir gün geçirin, sonra oturun Çıldır Gölü manzarasına karşı sıcak sıcak balığınızı yiyin. Sazan tavası ve kalkanı tavsiye ediliyor.Çıldır Gölü; (0533) 934 61 00" ifadeleri yer aldı.

    Türkiye genelinde onuncu sırada yer almanın haklı gururunu yaşayan işletme sahibi Atalay Uzunkaya gazetemize yaptığı açıklamada " 25 yıldır turizm ve balıkçılık sektöründe hizmet veriyoruz. Bir çok ünlü ismi restoranımızda konuk olarak ağırladık. Memnuniyetleri bizi işimizi daha iyi yapma konusunda her zaman tetikledi. Kenan İmirzalıoğlu´ndan Sezen Aksu´ya rahmetli Tuncer Kurtiz´den Sinan Şamil Sam´a kadar sanatçı sporcu devlet büyüğü bir çok misafirimiz oldu. Çıldır gölü kıyısında hizmet vermeye başlayan ilk işletmeyiz. Çeyrek asırlık bir tecrübe ile işimizi yapıyoruz. Bir çok şölen, festival organizasyonuna ve filme ev sahipliği yaptık.   

    Her dönem kendimizi yenileyerek daha büyük bir aşkla işimizi yapmaya çalışıyoruz. İşletmemizi ziyaret ederek beğeniyle bizlerden bahseden İpek İzci hanım efendiye ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Büyük bir turizm cenneti olan ülkemizde milyon tane balıkçı arasından ilk 10´da yer almak işletmemiz için gurur verici bir olaydır. Bu gururu bizlere yaşatan bütün personelimize teşekkür ediyorum. Aile sıcaklığı içerisinde, eşsiz balık lezzeti, mükemmel doğasıyla Çıldır Gölünde tüm Türkiyeyi misafir etmeye hazırız" dedi.

 

/resimler/2018-12/8/2256075601424.jpg