CHP ADAYLARI ÇILDIR´DA

CHP ADAYLARI ÇILDIR´DA

Cumhuriyet Halk partisi Çıldır...

      Cumhuriyet Halk Partisi Ardahan Mülletvekili adayları eski konsolos Öztürk Yılmaz ve Eczacı Yunus Dündar Çıldır´da paretilileriyle buluştu. 

      Çıldır da CHP´ye ait seçim bürosunda partililerle bir araya gelen adaylar partilerin yoğun bir şekilde katılım sağlamasından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. 

        Çıldır´da Partililere seslenen Milletvekili adayı Eczacı Yunus Dündar "Ardahan´da yaşacan sizinle beraber bu şehrin cefasını çeken bir kardeşiniz olarak buradayım. Bugün burada bu coşkunuz bizim ne kadar doğru bir yolda olduğumuzun görtergesidir. Sizlerim bu yoğun katılımı bizimde enerjimizi yülselterek dahada özverili çalışmamızı tetikliyor. Ben inanıyorum ki 24 haziran gün Çıldır Cumhuriyetin sahibi CHP en büyük desteği verecektir. Bu destekle CHP Ardahan´da birinci parti olacak ve iki vekil çıkaracaktır" dedi.

           Milletvekili Adayı Eski Konsolos Öztürk Yılmaz " Bütün partililerimize bu coşkulu karşılamadan dolayı teşekkür ediyorum. Ülkenin geldiği durum ortadan ekonomi batak bir haldedir. Dolar yükseldikçe yükseliyor. Bunun sebebini dış güclere bağlamak halkı kandırmadan öteye gidemez. Siz eğer ülkenizi üretim ekonomisine göre entegre edip yönetmezseniz bu tür olaylara her zaman maruk kalırsız. Ülkemizi bir insan vücudu olarak düşünün, Sağlıklı bir bünyeye mikrop girerse başalı olabilir mi? bugün ekonomimizde yaşananda budur. iyi yönetilmeyen bir ekonomi yüzünden bugün mazot 6 tl aşmış durumdadır. CHP iktidarında üreten bir ekonomiyle işçimizin ,köylümüzün yanında olarak hep birlikte kalkınan bir ülke olacağız" dedi.

           Seçim bürosundan partililere seslenen CHP milletvekili adayları, esnaf ziyareti gerçekleştirdikten sonra ilçeden ayrıldılar.

/resimler/2018-5/31/0900399229144.jpg

/resimler/2018-5/31/0900543291874.jpg

/resimler/2018-5/31/0901235948729.jpg