www.cildirgoyce.com

ÇILDIR GÖLÜNE YENİ TESİS

ÇILDIR GÖLÜNE YENİ TESİS

Çıldır Gölü kenarında....

       Çıldır Gölü kenarında ?Kıl Çadır Lokanta? işletmesi açılacak. 

       Çıldır Gölü kenarına inşa edilen Kıl Çadır Lokanta Çıldır Gölüne ayrı bir hava katarken, müşterilerine de değişik bir ortam sunacak.

       Çıldır Gölebakan köyünden eski Cumhuriyet Halk Parti Ardahan İl Başkanı İlimdar Senem´in işletmeciliğini yapacağı Kıl Çadır Lokanta yaklaşık bir ay gibi kısa bir süre zarfında hizmete girecek. Çıldır Gölü Eşmepınar köyü Taze şehir mevkisinde göle yaklaşık 100 metre uzaklıkta inşa edilen Kıl Çadır Lokanta hem Çıldır Gölü, hem de kuş sazlığı manzaralı.

     Kurmuş olduğu işletme hakkında açıklamalarda bulunan İlimdar Senem ? Çıldır Gölü ile ilgili en önemli hayallerimden birisiydi bu işletme. Çıldır Gölünün bakir yapısını bozmadan, onu daha cazip hale getirmek için birkaç yıldır üzerinde çalıştığım projemi nihayet hayata geçirmek üzereyim. İşletmemizde balık ve et ürünlerinin yanı sıra, bölgemizin en önemli damak tatlarından kaz da bulunacak. İşletmemizi ziyaret edecek konuklarımız eşsiz Çıldır Gölü manzarası eşliğinde yemeklerini yiyip, çaylarını yudumlayacaklar. Çıldır ve Çıldır Gölüne bir borç olarak gördüğüm ve hayata geçirdiğim bu işletmemiz bölgemize hayırlı olsun? dedi.