ÇILDIR LİSESİNDEN ÇİFTE ŞAMPİYONLUK

ÇILDIR LİSESİNDEN ÇİFTE ŞAMPİYONLUK

Ardahan´da düzenlenen...

    Ardahan´da düzenlenen Okul Sporları Futsal Gençler erkek ve bayanlarda Çıldır Çok Programlı Anadolu lisesi her iki kategoride de şampiyon oldu.

  20 Kasım ile 5 Aralık arasında Ardahan Genelinde 23 okul ve 290 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Okul Sporları Futsal Gençler erkek ve bayanlar müsabakaları nefes kesti. Erkekler ve bayanlar kategorilerinde Ardahan genelindeki tüm okullara üstünlük sağlayan Çıldır Çok Programlı Anadolu Lisesi turnuvayı her iki kategoride de şampiyon tamamlayarak büyük başarı elde etti.

   Çıldır Çok Programlı Anadolu Lisesi erkek ve bayan takımlarının şampiyonluklarını kutlayan ve elde etmiş oldukları başarıyı tebrik eden Çıldır Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu yaptığı açıklamada ? Fair-Play kurallarını müsabakalar boyunca taktire şayan bir vaziyette sergileyen, nazik ve kibar davranışlarda bulunan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Erkek ve bayan Futsal takımlarımızın elde etmiş oldukları bu başarı bizleri gururlandırmıştır. Başta sporcularımız olmak üzere, bu başarıda emeği geçen herkesi canı gönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyorum? dedi.

/resimler/2017-12/6/1329480963916.jpg