ÇILDIR AZİZOĞLU'NU KUCAKLADI.

ÇILDIR AZİZOĞLU

Haliç Kongre merkezinde Başbakan Erdoğan'ın elinden...

      Haliç Kongre merkezinde Başbakan Erdoğan’ın elinden AK Parti rozetini takan Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu’nu Çıldır Halkı Konvoyla Karşıladı.

     AK Parti’ye Geçmesinden dolayı sosyal medya da  Azizoğlu için başlatılan karalama kampanyasına karşılık Çıldırda Yasayan Halk 30 Mart’ta olduğu gibi Azizoğlu’nu tekrar kucakladı. Çıldır Göl kenarında uzun bir araç konvoyuyla karşılanan Azizoğlu Ak Parti Çıldır İlçe Teşkilat binasında Partililerle bir araya geldi. Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu ”Sıcak karşılamanızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, bu güzel Bayram gününün hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Seçim bildirgemizde yayınladığımız gibi Çıldır Halkına hizmet etmek için bu göreve taliptik ve bugünde projelerimizi en hızlı şekilde hayata geçirmek için bu kararı aldım. Ak Partiye geçişten sonra hakkımda başlatılan karalama kampanyalarını herkesin vicdanına bırakıyorum. Amacım sadece Çıldır ve Çıldır Halkına hizmet etmektir. Bu kararı aldıktan sonra beni sıcak tavırlarla karşılayarak Partinin bir Mensubu olarak gören ve desteğini esirgemeyen başta Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan’a Ak Parti Ardahan Milletvekilimiz Orhan Atalay`a İl Başkanımız Sayın Yunus Bayar’a ve AK Parti Çıldır İlce Başkanımız Sayın Ahmet Rıfat Vural’a ve AK Parti mensuplarına desteklerinden ve sıcak tavırlarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

  Ak Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural ”Sayın Azizoğlu’nun partimize katılmasıyla beraber Çıldır Belediyesi artık AK Belediyecilik anlayışıyla yönetilerek, Çıldır Halkına Hizmet edecektir. Partimize geçiş için Ülkemiz genelinde 40 Belediye müracaat etmiş olup 14 Belediye Kabul edilmiştir. Bunlardan bir tanesi Çıldır Belediyesi nin olması bizi ayrıca onurlandırmıştır. Amacımız Çıldıra hizmettir bugünde Çıldır için bir kez daha birlik olma günüdür. Sayın Başkanın Partimize geçmesinden dolayı yapılan karalama kampanyaları bizleri daha fazla tetikleyecek ve hizmet yolundaki adımlarımızı daha da hizlandıracaktır. Çıldır Belediyesi ve Başkanı bugünden itibaren AK Parti mensubudur. Şahsımızın haberi olmadan Partimiz mensuplarınca düzenlenmiş olan bu karşılama bizleri onurlandırmış. Bu olay Çıldır Halkının Çıldıra Sahip çıktığının bir başka göstergesidir. Çıldır Belediye Başkanı Yakup Bey`in Partimize katılımında olumlu görüş bildiren Bölge Milletvekilimiz Sayın Prof.Dr Orhan Atalay Beye ve İl Başkanımız Yunus Baydar Başkanımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Çıldır artık hak ettiği noktaya inşallah çaba, gayret ve çalışmalarımızla gelecektir. Sözlerime son veririken Ramazan Bayramınızı Tebrik eder bu sıcak ve güzel karşılamadan dolayı hepinize Teşekkür ederim” dedi.