ÇILDIR BELEDİYESİNDEN DEPREMZEDELERE YARDIM KAMPANYASI BAŞLATILDI

ÇILDIR BELEDİYESİNDEN DEPREMZEDELERE YARDIM KAMPANYASI BAŞLATILDI

Depremzedelere yardımlar aralıksız devam ediyor.

          Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizi kapsayan deprem bölgesine yardımlar aralıksız devam ediyor. Süreçte 3 tır yardım gönderen Çıldır Kaymakamlığı ve Çıldır Belediye Başkanlığı yeni bir tır yardım için kampanya başlattı.

        Çıldır Belediyesi tarafından organize edilecek olan kampanya için tüm vatandaşlardan destek istendi. 

        Konuyla ilgili açıklama yapan Çıldır Belediye Başkanı K.Yakup Azizoğlu, “Gün birlik olma vaktidir. Çıldır Belediyesi olarak yardım kampanyamız devam ediyor. Vatandaşlarımızdan özellikle ilk etapta kullanılmamış, yeni malzeme olmak kaydıyla ısıtıcı, battaniye, çadır, yatak, nevresim takımı, yastık, hijyen seti, giyecek ve gıda malzemelerini deprem bölgesine ulaştırdık. Yine belediyemiz gerek araç gerekse personel olarak arama kurtarma ve moloz taşıma işlerine katıldı. Deprem bölgesinin en büyük ihtiyacı olan gıda yardımı için bugün yeni bir yardımlaşma başlattık. Vatandaşlarımızdan gıda paketi yardımı talep ediyoruz deprem bölgesine ulaştırmak için. Tanesinin 290 TL olarak hazırlattığımız gıda kolisi yardımı yapmak isteyen vatandaşlarımız belediyemiz bünyesinde açmış olduğumuz hesaba para yatırarak destek olabilirler. En kısa zamanda eminim 4. tırımızıda deprem bölgesine yollayacağız. Şimdiden tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Âllah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza geçmiş olsun, yakınlarına da sabır dileklerimi iletiyorum.” dedi.

Çıldır Belediyesi Depremzedeler için Gıda Paketi için para yatırılacak hesap no : ( istenilen kadar koli yardımı yatırılabilir)

TR22 0001 0003 4905 5731 8950 26