ÇILDIR GÖLÜ İNCELENDİ

ÇILDIR GÖLÜ İNCELENDİ

Vali Deniz Çıldır Gölünde incelemelerde bulundu...

             Vali Ahmet Deniz, “3. Uluslararası Çıldır Altın At Kış Şöleni”nin gerçekleştirileceği Çıldır Gölü’nde incelemelerde bulundu.

          Vali Deniz, beraberinde Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy,  Vali Yardımcısı Deniz Pişkin, Çıldır Kaymakamı Tamer Kılıç, Çıldır Belediye Başkanı Yakup Azizoğlu, İl Emniyet Müdürü Selami Hüner ve İl Jandarma Komutanı Osman Yeşilöz ile birlikte buz tutan Çıldır Gölü’ne giderek, 7 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan “kış şöleni” için yapılan hazırlık çalışmalarını değerlendirdi.

           Göl yüzeyinde ki buz kalınlığı hakkında bilgi alarak, etkinliklerin gerçekleştirileceği alanda incelemelerde bulunan Vali Deniz, yapılacak olan etkinliğin Çıldır Gölü’nün tanıtımı açısından büyük önem taşıdığını, bu nedenle hazırlıkların titizlikle yapılması gerektiğini kaydetti.

       Çıldır Gölü’nde ki incelemelerinin ardından beraberinde ki heyet ile birlikte ilçe merkezine geçen Vali Deniz, üzerinde proje yapılması planlanan ilçe merkezinde ki eski tekel binasında incelemelerde bulundu. İncelemelerinin ardından Kaymakamlığı da ziyaret eden Vali Deniz, ilçeden ayrıldı.