CİNAYETİN SEBEBİ BELLİ OLDU

CİNAYETİN SEBEBİ BELLİ OLDU

Ardahan...

     Ardahan merkez Bayramoglu köyünde meydana gelen cinayetin nedeni çözüldü.

   Edinilen bilgilere göre, geçtiğimiz gün 1 bir kişinin ölümü ve 3 kişinin yararlanmasıyla sonuçlanan olayın detaylarında, öğrenci servis taşımacılığı yapan şoför H. B. Yılan´ın aynı köyde ikamet eden ve Ardahan´da eğitim gören Liseli bir kız öğrenciye önce taciz ardından tecavüz ettiği iddia edildi.
   Önce taciz daha sonra tecavüze maruz kalan ve hamile olduğu iddia edilen Liseli kız öğrenci L. A, yaşadığı durumu ailesine anlatmasıyla H. B. Yılan ve Arslan ailesi arasında kavga çıkmıştı.
   H. B. Yılan, kızın ailesine baskı kurduğu iddia edilirken, tecavüz ettiği öğrenciye de ?seninle evleneceğim, çocuğu aldıracağım ve seni doktora götüreceğim´ dediği iddia edildi.
Bayramoğlu Köyünde bu olayların büyümesi üzerine kızın ailesine baskı kuran katil zanlısı H. B. Yılan, L. A´nın ailesinin evine giderek kızın amcası Alaattin Arslan´a pompalı tüfekle ateş açtığı ve ölümüne neden olduğu öğrenilirken, kızın babası Turan Arslan´da aldığı ağır darbe nedeniyle Erzurum´a sevk edildiği, yine kızın annesi ve abisinin de yaralanmasına neden olmuştu.
   Olayın duyulması ardından Jandarma geniş güvenlik önlemleri alarak katil zanlısı H. B. Yılan´ı gözaltına aldı. Güvenlik gerekçesiyle katil zanlısı H. B. Yılan´ın ailesini köyden tahliye edip soruşturma başlattı.