ENVER AVCI OKULU EĞİTİME BAŞLADI

ENVER AVCI OKULU EĞİTİME BAŞLADI

Geçtiğimiz gün Ardahan'a gelerek seçim startı veren

    Geçtiğimiz gün Ardahan'a gelerek seçim startı veren Ak Parti Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, Merkezde yaptığı miting sonrası Göle'ye geçerek çalışmalarına burada devam etti.

    Göle Belediyesi ve kurumları ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alan Atalay, ilçenin sorunları hakkında Göle Belediye sBaşkanı Akın İsmailoğlu'ndan birifing aldı. Ardahan Milli Eğitim Müdürü Tevfik Fikret Eteker  ve Göle İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Özalp ile birlikte ilçedeki okulları ziyaret ederek, okullardaki eğitim kalitesini ve fiziki durumunu denetledi.

   Göle'nin tanınmış simalarından olan ve köy enstitüsü mezunu öğretmen Enver Avcı adına ilçede yapılan okul açılışına da katılan Atalay, burada yaptığı konuşmada eğitimde gelinen durumu değerlendirdi.

   Gölelilerin yoğun ilgi gösterdiği açılış töreni, saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başladı. Okul Müdürü Ömer Alabay`ın açılış konuşması sonrası kürsüye çıkan Vekil Atalay, okulun yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek eğitimin önemime değindi.

  Programa katılan Göle Kaymakamı Zafer Oktay ise okulun yapımında emeği geçen Avcı ailesinin yakınları ile Orhan Atalay'a göle ilçesindeki eğitim alanına yapmış oldukları katkılardan dolayı plaket taktim etti. Okul açılışı folklor gösterileri sonrası çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

Programa Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, Göle Kaymakamı Zafer Oktay, Göle Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Tevfik Fikret Eteker, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Özalp ile protokol mensupları ile kalabalık bir halk topluluğu katıldı.