FARKINDA MISIN

FARKINDA MISIN

Gençlik ve Spor Bakanlığı...

    Gençlik ve Spor Bakanlığı 2014 yılı Gençlik projeleri Destek Programı kapsamında Ardahan 23 Şubat Spor kulübü tarafından yürütülen ´Farkında mısın´ projesi tanıtımı yapıldı.Lezzet-i Kür restaurant´da düzenlenen tanıtım ve iftar programına Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Vali Yardımcısı Deniz Pişkin, İl Emniyet Müdür Selami Hüner, 23 spor kulübü yöneticileri, Farkındamısın projesinden faydalanan gençler eski futbolcuları, ve sporcular katıldı.

   İftar programında Konuşan Vali Ahmet Deniz, Projenin örnek bir proje olduğunu ve proje ile birlikte gençlerin daha bilinçli spor yapabilme imkanı bulduklarını söyledi. Vali Deniz, ´´Göreve geldiğimiz günden beridir spora ve sporcuya her zaman önem verdik. Ardahan´da sporcu altyapısını güçlendirerek, spor faaliyetlerini canlı hale getirmek için çalışmalarımız devam etmektedir. Bizim öncelikli amaçlarımızdan birisi de her zaman için gençlerimizin ve çocuklarımızın spor yapan bir nesil olarak yetişmeleridir. Ardahan´da spor kulüplerimizin oldukça aktif olmaları bizim bu amacımıza katkı sunmaktadır. Bu güzel ev sahipliği için spor kulübümüze ve yöneticilerine teşekkür ediyorum? dedi.

   Belediye Başkanı Faruk Köksoy da yaptığı konuşmada, ?23 Şubat Spor Kulübümüz ilimizin en köklü kulüplerinden birisidir. Kulübümüzün, elde ettiği tecrübeler sayesinde ileride daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Bu güzel program için kulübümüze ve yöneticilerine ayrıca teşekkür ediyorum? diye konuştu.Proje Hakkında bilgi veren Proje Koordinatörü Özgür Hamza Küçük, ?´Projenin Futbol, Yüzme, yürüyüş, Tenis ve Bisiklet branşlarında faaliyet gösterdiğini hatırlatarak, Projemizin amacı sağlıklı bir nesil oluşturmak ve gençlerin bilinçli spor yapmaları için uzman eğitimciler tarafından verilecek eğitim ile sağlıklı ve bilinçli spor yapmaları sağlanmaktadır.´´