www.cildirgoyce.com

FESTİVAL ERTELENDİ

FESTİVAL ERTELENDİ

Festivalde şok karar...

     24-25-26 Temmuz´da yapılması planlanan 20. Göle uluslar arası Kültür ve Kaşar Festivali Göle İlçesinde bazı alt yapı ve hizmetlerin yetişmemesi nedeniyle 21-22-23 Ağustos´a ertelendi.

      Konu hakkında açıklamada bulunan Göle Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu; İlçemizde 8 ay kış 4 ay yaz dolayısıyla bazı alt yapı projelerimiz tamamlanmadı.

     Gurbet´te gelen Göle´li hemşehrilerimizi daha iyi temiz bir ortamda ağırlamak istiyoruz.  Bu nedenle 24-24-26 Temmuz´da yapılması planlanan 20. Göle uluslararası Kültür ve Kaşar Festivalini 21-22-23 Ağustos´a erteledik.  Bütün Göle´lileri festivale görmek istiyoruz. dedi

İSTANBUL GÖLE DERNEĞİ HEYETLE GİDİYOR

     İstanbul Göle Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Ertekin Baysan İse; Kurucusu olduğumuz Göle festivalimizin 20.cisini 24-24-26 Temmuz´da yapılması için İstanbul´da yoğun hazırlık içerisindeydik. Göl derneğinin önderliğinde duyarlı 30 Göleli hemşehrimiz festival komitesinde yer aldı. Bir sürü hazırlıkların sonuna geldik. Fakat Göle Belediye Başkanı Sn. Akın İsmailoğlu Göle´de tamamlanmamış altyapı ve bazı hizmetlerin yetişmemesi nedeniyle festivali ileriki bir tarihe ertelediğini duyurdu.  Biz Göle Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu 19 Temmuz´da Göle´ye heyet halinde gideceğiz.

      İlk İşimiz Göle Belediye Başkanı Sn. Akın İsmail oğlu, Sivil toplum Örgütleri siyasi parti temsilcileri ve kanat önderleriyle toplantı yapıp Göle´de son yaşanan olayları, Özellikle Festivalin alt yapısını güçlendirip döneceğiz. Döndükten sonara Göle´deki bütün çalışmalar, görüşmeler hakkında basına açıklamada bulunacağız.