GAZETECİLERLE TURİSTİK GEZİ

GAZETECİLERLE TURİSTİK GEZİ

Turizm Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Ardahan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından kentte görev yapan gazetecilere yönelik turizm gezisi düzenlendi.

    15-22 Nisan Turizm Haftası nedeniyle Ardahan’daki gazetecilere Çıldır ve Posof ilçelerine turizm gezisi düzenlendi. Ardahan İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Dede’nin organize ettiği gezide gazeteciler ilk olarak Çıldır ilçesini ziyaret etti. 
    Köy mimarisine uygun butik otel tarzında ki ekolojik turizm amaçlı yapılan Çıldır Taş Konağı’nda sabah kahvaltısı yapan gazeteciler tesisleri gezerek yetkililerden bilgi aldı. 
    Daha sonra Mozeret tepesine geçen gazeteciler seyir alanından Şeytan Kalesi’ni izleme şansı buldu.
    Gazeteciler daha sonra Posof ilçesini ziyaret etti. Ardahan Vali Yardımcısı Mustafa Berat Kasımoğlu’nunda eşlik ettiği gezide Bayraklı tepesine ziyaret gerçekleştirildi.
    Ziyaretin ardından Posof ilçesinde bulunan Sahavil Otel’de öğlen yemeği programı düzenlendi. Program Ardahan’ın tanıtılmasında büyük rol oynayan basın mensuplarına Vali Yardımcısı Mustafa Berat Kasımoğlu tarafından teşekkür belgelerinin takdim edilmesiyle son buldu.  
    İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Dede gazetecilere yaptığı açıklamada; “15-22 Nisan Turizm Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bu etkinlikler kapsamında bizlerde ilimizde görev yapan basın mensuplarına yönelik tanıtım gezisi organize ettik. Gazetecilerle birlikte Çıldır ve Posof ilçelerini ziyaret gerçekleştirdik. Bizler için verimli bir gezi oldu. Ardahan’ın tanıtıma büyük katkı sağlayan kıymetli basın mensuplarına teşekkür ediyoruz” dedi. 
   Vali Yardımcısı Mustafa Berat Kasımoğlu ise, "Ardahan'ımızın gelişimine büyük katkı sağlayan ve özellikle şehrimizin tarihi ve kültürel değerlerini herkese ulaştırdığınız için teşekkür ederim. Bundan sonra yapacağınız çalışmalarda size kolaylıklar diliyorum. Birlikte çalışarak, memleketimize daha iyi hizmetlerin gelmesinde önemli bir role sahip olabiliriz" diye konuştu.