GENEL BAŞKAN VARDI , CHP`LİLER YOKTU

GENEL BAŞKAN VARDI , CHP`LİLER YOKTU

7 Haziran Genel Seçim Çalışmalarına devam...

   7 Haziran Genel Seçim Çalışmalarına devam eden siyasi parti liderleri, mitinglerine devam ediyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ardahan`a gelerek halka hitap etti. Yaklaşık olarak 1200 kişinin katıldığı mitingte CHP hüsrana uğradı. Katılımın az olmazsının sebebinin Öğüt olduğunu işaret eden partililer,"Ümit ediyoruz ki bu durum sandığa yansımaz" dedi.

  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Ardahan'da düzenlediği mitingde yaptığı konuşmada, 4 yıl yetki istediğini belirterek, "4 yılda güzel Türkiye göreceksiniz.

  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Ardahan`da düzenlediği mitingde yaptığı konuşmada, 4 yıl yetki istediğini belirterek, "4 yılda güzel Türkiye göreceksiniz. Hiçbir ailenin geliri 720 liranın altında olmayacak. 500 lira ise 220 lira devlet verecek eğer hiçbir geliri yoksa 720 lira devlet verecek" dedi.

   Kılıçdaroğlu mitingde yaptığı konuşmada, şunları kaydetti: "Sizin için çalışacağım bu ülkeyi kavgadan uzak tutacağım. Bu ülkeye huzuru getireceğim. Bu ülkede hiç kimseyi ama hiç kimseyi inancından dolayı kimliğinden dolayı yaşam tarzından dolayı asla ötekileştirmeyeceğim. Bütün insanları kucaklayacağım. 13 yıldır iktidardalar Allah aşkına ne yaptılar ben size bir tablo koyayım. Ardahan`da işsizlik var mı? Onların çocukları işsiz değil ama. İşsizlik sorununu çözeceğiz. Her evde tencere kaynayacak. 13 yılın sonunda Türkiye`nin geldiği nokta bu işte ama biz işsizliği bitireceğiz."