GÖRMÜŞ´TEN DAVET VE BAYRAM MESAJI

GÖRMÜŞ´TEN DAVET VE BAYRAM MESAJI

AK Parti Ardahan İl Başkan Vekili Hikmet Görmüş...

           AK Parti Ardahan İl Başkan Vekili Hikmet GÖRMÜŞ, Kurban bayramının dünyaya barış ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.

          Huzurlu bir Ardahan ve Türkiye için çalışmaların devam edeceğini ifade eden Görmüş, mesajında şu ifadelere yer verdi; ?Geleceğe ümitle bakan, mutlu ve huzurlu bir Ardahan için parti olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz.

       Mübarek Kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Bayramların ilimize, ülkemize ve İslam Alemine barış, huzur, refah ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Paylaştıkça büyürüz ve bir oluruz. Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Duaların geri çevrilmediği, mazlumun, yoksulun ve kimsesizlerin biraz olsun nefes aldığı bu güzel günleri en iyi şekilde değerlendirmek, ortak değerlerimizi bir sonraki kuşağa aktarmak ve manevi atmosferi doyasıya yaşamaktır. Bu duygu ve düşüncelerle ilimizin, ülkemizin ve bütün İslam âleminin kurban bayramını en içten dileklerle kutlarım.

             Görmüş açıklamasının devamında Ulaştırma ve Denizcilik Haberleşme Bakanı Karslı hemşerimiz Ahmet Arslanın Kurban Bayramının ikinci günü Ardahan´a gelerek vatandaşlarla bayramlaşağı bilgisini verdi.

            AK Parti Ardahan İl Başkan Vekili Hikmet Görmüş, Bakan Arslan´ın Kurban Bayramı´nın ikinci gününde Tarihi Kongre Binası´nda Saat 13:30´da protokol üyeleri ve vatandaşlarla birlikte bayram programına katılacağını bildirerek tüm Ardahan halkını davet ettiklerini aktardı. 

                  

                                           AK Parti Ardahan İl Başkan Vekili Hikmet GÖRMÜŞ