www.cildirgoyce.com

HEM GOL HEM DAYAK YEDİLER

HEM GOL HEM DAYAK YEDİLER

Bölgesel Amatör Ligi

   Bölgesel Amatör Ligi 3. grupta mücadele eden Serhat Ardahan, deplasmanda karşılaştığı Çayeli Spor  maç öncesi darp edildiği iddia edildi.

   Edinilen bilgiye göre, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grup temsilcimiz Serhat Ardahan Spor, ligin 22. Hafta karşılaşmasında Rize deplasmanında Çayelispor ile karşı karşıya geldi.

   Ligin ilk devresinde 2-0 yenik duruma düşen temsilcimiz Serhat Ardahan Spor, ikinci yarının 68. dakikasında da kendi kalesinde 1 gol daha görüp maçı 3-0 yenik bitirdi.

   Maç sonrasında gazetemize açıklama yapan Serhat Ardahan Spor´un yöneticilerinden olan Eray Efe Kayatürk, maç öncesinde demirlerle futbolcuları yarımızı Çayeli taraftarı ve yöneticileri yaraladıklarını ifade edip; sahaya tam kadro çıkamadıklarını dile getirdi.

   Kayatürk, Karadeniz takımlarının her zaman bizim futbolcuları öcü gibi gösterip halkı kıskırttıklarını iddia ederken; son deplasman maçımızda Çeyeli taraftarının saha içerisinde sakladıkları demir sopalarla futbolcuları yaraladıklarını söyleyip ve hakemin maçı iptal etmemeside manidardır dedi.

   Yaralanan futbolculardan Kaleci Engin Demirbaş, Hasan Durmaz, Kasım Abas ve Nihat Gül´ün darp edildiği ve hastanede darp raporunun da alındığını ifade ederken, savcılığa ve TFF´ye suç duyurusunda bulunduklarını dile getiren Eray Kayatürk, Ardahan´a deplasmana gelen tüm takımlara konuk severleri gösterip, en iyi şekilde ağırladıktan sonra illerine yolcu ediyoruz. Fakat karadeniz takımı daha oyun başlamadan futbolcularımıza saldırıp darp ediyorlar. Bu olayların biran önce önüne geçilmesini isteyerek, yetkilileri göreve davet etti.