www.cildirgoyce.com

HEMŞİREDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

HEMŞİREDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Çıldır Aile Sağlığı Merkezi hemşiresi ...

          Çıldır Aile Sağlığı Merkezi hemşiresi Dünya Tırpan sosyal medya hesabından yardım kampanyası başlattı.
       Tırpan, Sosyal Medya hesabından başlattığı kampanyada şu cümlelere yer verdi ”4 yıldır görev yaptığım,sağlık hizmeti sürdürdüğüm Ardahan-Çıldır ilçesinde bu zamana kadar bir sürü mağdurlukla karşılaştım. Dün en ağırı ile karşı karşıya kaldım bebek kıyafeti ve bebek bezi olmadığı için evde doğum yapmak isteyen bir gebe ikna etmek çok zor oldu. Bebeğini ve kendisini riske atan bir sürü anne..
         Diyeceğim şu ki biz burada kendi imkanlarımızla elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz,yalnız yeterli olmuyor duyarlı arkadaşlarıma sesleniyorum. Doğuda yaşamak, çocuk olmak hayatta kalma çabası çok zor yaşamayan görmeyen bilemez gerçekten. Soğuk kış şartlarında yalın ayak gezenleri görüyorum kıyafetsiz bir sürü bebek,çocuk. Bir aile için değil, bir sürü aile için destek istiyorum.
        Evlerinizde çocuklarınıza, bebeklerinize giydirmediğiniz kıyafetler, ayakkabılar giyim eşyası olarak yardım edebileceğiniz her ne olursa 0-7 yaş arası bebek ve çocuklarımıza gönderirseniz bizi çok mutlu edeceksiniz,çok minnettar olacağız..
Kargo parası tarafımca karşılanacaktır. Gönderdiğiniz her şey hangi aileye verilecekse fotoğrafı çekilip tarafınıza gönderilecektir. Şimdiden yardım edebilecek edemiyecek herkese çok teşekkür ederim. Destek çıkıp sesimi duyurursanız çok sevinirim teşekkürü bir borç bilirim”

ADRES:DÜNYA TIRPAN ÇILDIR AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ ÇILDIR / ARDAHAN (BENİM ADIMA TÜM KARGOLARI KARŞI ÖDEMELİ GÖNDEREBİLİRSİNİZ).