www.cildirgoyce.com

HİBE ARAÇLAR İÇİN KURBAN KESİLDİ

HİBE ARAÇLAR İÇİN KURBAN KESİLDİ

Çıldır Belediyesi bünyesinde...

    Çıldır Belediyesi bünyesinde bulundurduğu araçlar için kurban kesti.
   Çıldır Belediye Başkanlığı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile AK Partili Belediyelerden hibe olarak belediye bünyesine kazandırmış olduğu araçlar için kurban kesti. Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu, Çıldır İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay, AK Parti Çıldır İlçe başkanı Ahmet Rıfat Vural, belediye çalışanları ve vatandaşların katıldığı kurban kesme programında Çıldır İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay tarafından dua okundu.
    Kurban kesme programı ardından gazetemize açıklamalarda bulunan Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu " Belediyemiz bünyesine kazandırmış olduğumuz araçlarımız için kurban kestik. Göreve talip olduğumuz ve görevin bize layık görülmesinden sonra ilçemizin ve halkımızın menfaatleri yönünde çalışacağımıza söz vermiştik. Halkımızın teveccühü ile görevin tarafımıza emanet edilmesinden sonra özellikle AK Partiye geçerek iktidarın gücünü de yanımıza alarak çok büyük işlere imza attık. Bunu her fırsatta belirtiyorum vermiş olduğumuz en doğru karar ilçemizinde menfaatleri göz önüne alındığında AK Partiye geçmekti. Geçtiğim günden bugüne kadar çok şükür vermiş olduğum kararın huzuru içindeyim. Çünkü amacımız ilçemizin kalkınmasına katkı sunmak, ilçemiz halkının refahını ve yaşama standartları en yukarılara çıkarmak. Bunu da muhalefette kalarak yapmamız mümkün değildi. Dediğim gibi vermiş olduğum karardan asla pişman değilim. İlçemizde bizimle birlikte değişen ve güzelleşen çehre herkesin malumu. Vicdanlı ve sağduyulu tüm Çıldır halkı bunun bilincindedir.
    Şu an ilçemizde belediye olarak hiçbir araç eksiğimiz yoktur. Belediyemizin ihtiyacı olan bütün araçlarımızı gerek Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız gerekse kardeş belediyelerimizden temin ettik. Sağolsun hem Bakanlığımız, hemde kardeş belediyelerimiz belediyemizden desteğini hiçbir zaman esirgemedi. Buradan sizlerin aracılığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanımıza ve Kardeş belediye başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.