www.cildirgoyce.com

İL İCRAAT SELFİE ÇUBUĞU ALMAK MI OLACAK

İL İCRAAT SELFİE ÇUBUĞU ALMAK MI OLACAK

Merkez İlçeden biz çekeriz ısrarı...

   Halk arasında Konsolos ismi ile anılan  CHP Adahan Milletvekili Adayı Öztürk Yılmaz seçim çalışmalarına merkez ilçe başkanına selfie çektirerek başladı.

   Bayram öncesi Ardahan´a gelerek işimi maaşımı arkamda bırakarak geldim diyerek Ardahalılara seslenen rehin konsolos´u karşılama törenine halkın ilgi göstermemesi kafaları karıştırdı.

ÖĞÜT ÇELME Mİ ATTI

     Üç Dönem CHP Ardahan Milletvekilliği yapan ve dördüncü büyük bir hezimete uğrayarak seçimi kaybeden Ensar Öğüt tekrar aday olacağım diye açıklama yaparak Ardahan´dan ayrılmıştı. Yeni süreçte tekrar kaybedeceğini anlayan Öğüt´ün 25. dönemde kendinin kaybetmesini sağladığını düşündüğü aday adaylarının önünü kesmek için Güsel Tekin´le beraber rehin konsolosu aday göstermeleri tabanı rahatsız etmeye başladı. Tekin ile Öğüt´ün genel merkeze aldırdığı bu karar Ardahandaki siyasilerinde önünü kesmiş oldu.

İTHAL ADAY İSTEMİYORUZ

     Ardahan´da ön seçim yapılması için büyük çaba saf eden il ve Merkez ilçe teşkilatları görevden alınmış ve parti dağınık bir hal almıştı. Halen daha atanmış bir il başkanıyla seçimlere girecek olan CHP´de kazan kaynamaya başladı. Parti tabanından gelen ve Ardahan´da yaşamını devam ettiren aday adaylarının liste ikiye bile alınmaması parti tabanın uzaklaşmasına sebep oldu. Partililer " İthal aday istemiyoruz. Bizler ilimizde ön seçim yapılsın diye mücadele ettiğimizde il ve ilçe başkanlarımız görevden alındı. Arkadaşımız partiden ihraç edildi. Ardahan´da yaşayan bizimle birlikle sorunlarla boğuşan kişilerin aday gösterilmesini istiyoruz ki çözüme ulaşmakta kolay olsun" dediler

DAYATMALARA BOYUN EYMEYECEĞİZ

   "Bugün Partimizden aday gösterilenler Ardahan hakında hangi bilgiye sahiptir. Sosyal demokrat bir parti olmamıza karşılık dayatlamara maruz kalıyoruz. Seçim çalışmalarımızda Ak Parti´nin diktatör yapısını halka anlatan bizler bugün baskı ve dayatma adaylarla seçime giriyoruz. Şimdi biz sokakta Ak Parti diktatördür diye nasıl haykırayacığız. CHP artık Ardahan´da kendi ayağına sıkmıştır."

   6 BİN TL MAAŞI BIRAKTI 15 BİN TL İSTİYOR

   Konsolosun Miting konuşmasından da anlaşılacağı gibi yeterince Ardahan hakkında bilgi sahibi olmadığını dile getiren partililer " Ardahan´ın sorunlarına değinmeden yapılan bir konuşma oldu. Beni takip edin diyor. Kusura bakmasın ama biz koyunmuyuz ? Önce neden yanında olmamız gerektiğini anlatmak zorunda. İşimi maaşımı bıraktım geldi diyor ama bıraktığı maaş 6 Bin tl, kazanırsa 15 tl maaş alacağını unutuyor. Kaybedersem benim başarısızlığım olacak kazanırsam sizin başarınız diyor. Tek doğru cümleside buydu Ardahan´ı ve Ardahanlıyı tanımayan birisi nasıl oy alacak ki ? ona oyu biz partililer sağlayacak. kaybederse oda diğer kaybedenler gibi valizini alıp gidecek" dedi.